2777
2789
عنوان

معلمم دانش آموزان ازدواج میکنن😰

708 بازدید | 44 پست

معلم راهنمایی و دبیرستان هستم . مجردم . قصد ازدواج چندانی هم ندارم 

بابا ما تازه بزرگ شدیم تا ۲۴ سالگی عققققلم کامل نبود . من هنوز کودک درونم فعاااااله بعد کلاس هفتمی هشتمی دهمی م ازدواج میکن راححححححت . یا حامله میشن ترک تحصیل میکنن یا میرن شبانه🫤🫤🫤🫤🫤

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

هول ازدواجن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌لایک نکن به هیچ عنوان❌ تو اون زمان و تو اون شرایط همینقدر بلد بودی و اندازه تجربت عمل کردی پس به خدت سخت نگیر.فکر کردن به کسانی که گذشته شما را تباه کردند خودزنی محض است فکرتان را برای کسانی بگذارید که برای ساختن آینده شما قدم برمیدارند.

بیشتر ببینید

تو مشاغلی مثل معلمی هر چیزی ممکنه شما ببینی 

هر آدمی با هر نوع افکار و عقیده ای ممکنه ببینید 

آدم های جورواجور با افکار متفاوت از هم

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
بیشتر ببینید
مدارسی که خوب نیستن اینجوری ان بیشتر

اکثرا دولتی ها . ولی یه نمونه هم یه نفر از کل کلاس اونجوری کرد 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

بیشتر ببینید
هول ازدواجن

البته شرایط خانوادگی تاثیر خیلی زیادی دارع

بیشتر ببینید
تو مشاغلی مثل معلمی هر چیزی ممکنه شما ببینی هر آدمی با هر نوع افکار و عقیده ای ممکنه ببینید آدم های ...

نه افکار رو زیاد بروز نمیدن . همین مورد ازدواج تو چشمه

بیشتر ببینید
متاسفانه چند سال بعد اکثرشون یا پشیمون میشن یا جدا میشن

ای وای 

بیشتر ببینید

تو جامعه ای که همین سن یعنی از سیزده چهار ده سالگی دوست پسر دارن و راحتن باهاشون دیگه ازدواج خیلی عجیب نیست 

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

تو جامعه ای که همین سن یعنی از سیزده چهار ده سالگی دوست پسر دارن و راحتن باهاشون دیگه ازدواج خیلی عج ...

نمی‌دونم زمان ما این چیزا نبود یا اگرم بود ما اینجور ندیدیم 

بیشتر ببینید