سلام کسانی ک میدونن لطفا نظر بدن چه غلطی کنم🤦♀️😔
ب نامزدم اس دادم اینارو گفتم :
عزیزم با پدر و مادرم صحبت کردم قراره بریم از تهران بگیریم.قبول نکردن اجازه نمیدن و ناراحتن گفتن جهاز برای خونواده عروسه وظیفمونه با دست خودمون برات جهیزیه بخریم
پدرم قراره وسیله بگیره و خودم هم نمی دونم قراره چیکار کنن. حق دارن پدرم هرچی بدن یا ندن لطف کردن..
خودشون هر چی مصلحت بدونه میخرن.
بعدش زنگ زد با عصبانیت صحبت میکرد منم جوابشو میدادم.
گفتن مگه قرار نبود از اونجا بگیرم گفتم دیگه خونوادم اجازه نمیدن قبول نمیکنن چون وام رو بابام قراره پرداخت کنه منم نمیتونم رو حرفشون حرف بزنم.گفت چرا پشتمو خالی میکنی تو واست چ فرقی میکرد ۱۰۰ میلیون رو بدی بیرون یا من .من واسه زندکی خودمون دارم تلاش میکنم ۱۰۰ میلیون میخواستم پس انداز کنم و قسطی پرداخت کنم چرا متوجه نیستی ب نفع خودمونه .
گفتم ب نفع خودمون؟ یا ب نفع خودت
چرا بابام جهیزیه رو با اقساطی بردارن گرون بیوفته گفت گرون نیس درصد نداره گفتم من تحقیق کردم اتکا گرون میده گفت کدوم خری اینارو بهت میگه گفتم دوستم گفت غلط میکنه از خودش میگه و..
گفتم اگه نقدی خرید کنم میتونم بیشتر وسایل بردارم ولی از اتکا کمتر میتونم بردارم گفت هرچقدر اضافه باشه با قیمت بیرون روش میزارم خواهشا بیا از اونجا بردار ب فکر زندگی باش منم گفتم من نمیدونم با پدرم صحبت کن گفت ببین از این ب بعد از من توقع خرید خونه نداشته باش توقع نداشته باش دیگه باهات مشورت کنم وسایل های خودمو هم خودم میرم تنهایی گفتم برو .
زنگ زدم ب بابام گفتم همه ماجرارو گفتن ن