2777
2789
عنوان

چه نامزد عوضی ای دارم خدااا همونم ک گفتم وام رو ددم طلا خریدن

| مشاهده متن کامل بحث + 3034 بازدید | 97 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا من اجازه نمیدم خیلی پرو شده میگه وام زو بده واسه خودم دوتاشم خودم پرداخت کنم من جهیزیه نمیخوام ...

ی وقت میگه وام من بردارم قسطش خودم میدم 

خوب اون فرق داره توقع جهزیه ام نداره چیز بدی نیست

اما با توهین و اجبار اون دیگه گستاخی

ی وقت میگه وام من بردارم قسطش خودم میدم خوب اون فرق داره توقع جهزیه ام نداره چیز بدی نیستاما با توهی ...

ن عمرا بدم واسم رو بهش

بدم آخرش چی ؟ خونوادم از کجا بیارن جهیزیه بدن ندن هم پش سرم تا آخر عمر حرفه

2805
قرار بود ۱۰۰ تومنو چیکار کنع بزار رو پول خونع؟

۱۰۰ رو طلا خرید برای اسی 

واقعا متاسفم واکنش هر مردی بود همین بود .. باید از اول ب پدرت میگفتی خودشون تصمیم بگیرن .. 

اینجا دارن کاری میکنن این بنده خداها ب جدایی برسه کارشون 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

وای دارن میان دنبالم 😐😐😐

اگر جهیزیه برات مهمه پس پول رو ازش پس بگیر . اگر گفت پس توقع خونه خریدن نداشته باش بگو اوکی عزیزم تو قراره خونه رو تامین کنی حالا دوست داری بخر دوست نداری اجاره کن . 

مشکل اینه بابات 

فکر کرده شما عاقل و بزرگی هستیا اما نه اینکه سیصد چارصدتومن حسابت باشه هم پنج میلیون که تو حساب زن باشه مرد چشم داره بهش اونا مال تو نیس وقتی بابات قسطشو میده که حالا با شوهرتم معامله میکنی

قبول نکن.بگو ب پن ربطی نداره قسطشو بابام میده خودش میگ ی جا خوب سراغ دارم میخوام واست خرید کنم

الان ک دیگ میگ وامتم بده من.خر نشیا 

بعد با چی بری زندگی کنی؟؟بدون وسیله

با این پولا ک نمیشه خونه خرید برو بدون دعوا ی جور نشون بده ک همه چی ب عهده باباته و شما قدرت تصمیم گیری نداری

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
2810