2777
2789
عنوان

چه نامزد عوضی ای دارم خدااا همونم ک گفتم وام رو ددم طلا خریدن

| مشاهده متن کامل بحث + 3018 بازدید | 97 پست
قضیه طلاها چیه وام ازدواج رو داده برا مادرش طلا خریده ؟

وام ازدواج خودشو داده طلا دسته دو گرفته النگو انداخته دیت مامانش گفته دشمنا ببینن دست مامانم خالی نیس مامانه هم گفته مال خودمه قبلا داشتم 

حالا وام ازدواج ایشونم واسش نقشه کشیده

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

اسی خیلی ادم ضعیف و بی عقلی هستی فقط همه چیو شتابزده انجام میدیفک کنم سنت کمه یا واقعا بی عقل ونادونی که شوهرت تو همه چی دخالت میکنه

ادم باید یکم قاطع باشه قدرت داشته باشه اول که وام دختربراخودشه بیشتر هم هزینه جهیزیه میشه وام پسر هم باید هزینه خونه بشه 

این وسط یارورفته واموشو داده النگو دست مادرش 

اگه ذخیره هست چرا دست مادرشه میدونی من چهل وپنج گرم النگوهام بود بعد دوسه سال استفاده چهل و دوگرم شد چون کم کم سابیده میشه و وزنش کم میشه این شوهر تو چرا طلاذخیره رو داده مادرش بندازه دستش این از اولین کار غلطی که کرده

دوم من شوهرم نظامی و بن کارت اتکا داریم وحشتناک چیزاش گرونه یه وسیله بیست تومنیو قشششنگ سی تومن میده خیلی میذاره روش اگه قسطی هم باشه که دیگه بدتر 

اینم از دومین اشتباهت که گولشو خوردی 

خلاصه که خیلی بی دست و پایی اونم داره ازت سو استفاده میکنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باید یه شب خونه خودتون دعوت میکردی یا به بهانه میاوردیش بالا 

به پدرت میگفتی باهاش حرف بزنه قاطع ،زبونش قطع میشد 

بالاخره خودت میخوای باهاش زندگی کنی ،خودت مظلوم وقربانی نشون میدادی

وهمین قضیه طلا روهم پدرش به روش میاورد که توبه پول وام مااحتیاج نداری ماشاالله پس اندازی داری ،طلا خریدی ،دست مادرت هست 

2805
این قیمت هارو الان نگاه میکردم همون دوو ک مد نظرته یخچال فریزر دوقلو و سایدش حدود ۶۵ میلیونه یعنی نص ...

لباسشویی ۲۵ میلیون 

یعنی ی لباسشویی و یخچال بخری پولت تموم شده فکر نکن دولت همچین پولی داده ک تو هم جهیزیه بخری هم پس انداز کنی با کل اون ۳۰۰ ب زور میتونی ی جهیزیه متوسط تهیه کنی 

یکم کمتر حرص پول رو بخور و دنبال سود شوهر و زیان پدر نباش زندگیت نابود میشه این همه دهن بین نباش

این قیمت هارو الان نگاه میکردم همون دوو ک مد نظرته یخچال فریزر دوقلو و سایدش حدود ۶۵ میلیونه یعنی نص ...

یخچال ساید ما قیمت کردیم ۷۵ ۸۰ ب بالاست 

چ ال جی چ‌ دوو 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

اینو به نامزدت بگو 

من راجب اتکا تحقیق کردم هم خیلی رو قیمت وسایل هاش میکشه هم جنس های که داره رو نمی‌پسندم و مهمتر اینکه پدرم میخواد از دوستش که لوازم خونگی آشنا داره با قیمت مناسب ترمیده برداره لطفا پول منو برگردون بگو ۱۰۰ میلیون ارزش نداره اول زندگی بخوایم خودمون رو ناراحت کنیم هرکس خودش میدونه با وام ازدواجش چیکار کنه 

لطفا اشتباه منو نکن زمان ما ۱۵ میلیون بود وام ازدواج شوهرم گفت وام رو بده من من وسایل که جا مونده میخرم چندتا چرت و پرت مونده بود بابام مجبور شد وام برداره با سود زیاد که جهریته رو بخره بابت اون چهارتا اشغالی که خریده بود هم همیشه منت سرم میزاشت

الان از دیج ی کالا نگاه کردم من

دیجی کالا و سایر سایتها یه قیمتی میزنن ولی وقتی میری بازار اصلا اون قیمت پیدا نمیشه 

ماهم فکر نمیکردیم یخچال ۸۹ ۸۲ تومن باشه 

۴۰ ۵۰ ۶۰ نبود اصلا

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

الان وام ازدواج تورو کی برداشته و کی قسطشو میده ؟

۲۰۰ از وامش دست خودشه 

۱۰۰ هم داده ب نامزدش که نامزدش رفت باهاش طلا خرید دادش به اسی 

قرار شد اندازه این ۱۰۰ تومنی که داد ب نامزدش ،۱۰۰ از اتکا وسیله برداره که قسطشو نامزدش میده ولی جهاز اسی محسوب میشه 

منو باش از صبح تو تاپیکای اسی هستم 😂😂 

امیدوارم امشب ختم به خیر بشه صلح کنن 

2810