2777
2789

سلام کسانی ک میدونن لطفا نظر بدن چه غلطی کنم🤦‍♀️😔

ب نامزدم اس دادم اینارو گفتم :

عزیزم با پدر و مادرم صحبت کردم قراره بریم از تهران بگیریم.قبول نکردن اجازه نمیدن و ناراحتن گفتن جهاز برای خونواده عروسه وظیفمونه با دست خودمون برات جهیزیه بخریم
پدرم قراره وسیله بگیره و خودم هم نمی دونم  قراره چیکار کنن. حق دارن پدرم هرچی بدن یا ندن لطف کردن..
خودشون هر چی مصلحت بدونه میخرن.

بعدش زنگ زد با عصبانیت صحبت می‌کرد منم جوابشو میدادم.

گفتن مگه قرار نبود از اونجا بگیرم  گفتم دیگه خونوادم اجازه نمیدن قبول نمیکنن چون وام رو بابام قراره پرداخت کنه منم نمیتونم رو حرفشون حرف بزنم.گفت چرا پشتمو خالی میکنی تو واست چ فرقی میکرد ۱۰۰ میلیون رو بدی بیرون یا من .من واسه زندکی خودمون دارم تلاش می‌کنم ۱۰۰ میلیون میخواستم پس انداز کنم و قسطی پرداخت کنم چرا متوجه نیستی ب نفع خودمونه .

گفتم ب نفع خودمون؟ یا ب نفع خودت

چرا بابام جهیزیه رو با اقساطی بردارن گرون بیوفته گفت گرون نیس درصد نداره گفتم من تحقیق کردم اتکا گرون میده گفت کدوم خری اینارو بهت میگه گفتم دوستم گفت غلط میکنه از خودش میگه و..

گفتم اگه نقدی خرید کنم میتونم بیشتر وسایل بردارم ولی از اتکا کمتر میتونم بردارم گفت هرچقدر اضافه باشه با قیمت بیرون روش میزارم خواهشا بیا از اونجا بردار ب فکر زندگی باش منم گفتم من نمیدونم با پدرم صحبت کن گفت ببین از این ب بعد از من توقع خرید خونه نداشته باش توقع نداشته باش دیگه باهات مشورت کنم وسایل های خودمو هم خودم میرم تنهایی گفتم برو .

زنگ زدم ب بابام گفتم همه ماجرارو گفتن ن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گفتن ما زن و شوهریم ب بقیه چ ربطی داره

گفتم ولی ب پدرم ربط داره چون وام رو بابام قراره پرداخت کنن ب منم مربوط نیس گفت چرا مربوط نیس مگه دخترش نیستی 

گفتم بابام کسی نیس من نمیتونم ب پدرم دروغ بگم و رو حرفشون حرف بزنم 

گفتم باشه  ببینم چیکارمیکنی

2805
کاره خیلی خوبی کردی خیلی پرو تشریف دارن از اول ازدواج به سازش برقصی مجبوری تا آخرش برقصی عمرا اگع ۱۰ ...

۱۰۰ دادم طلا ریدن دست منه 

همینجوره قرار بود ۱۰۰ هم از اوجا بردارم خودم قبول نکردم

منم پدرم میگه ن بازم آدم نمیشه چیکارکنمپم

هیچی بگو هر وقت توووو النگوهایی ک دست ننه ت کردی اوردی دادی بمن منم بهت اعتماد میکنم رابطه دوطرفه س .... 

پولو بگیره عمراااا برات چیزی بخره بازم احتمالا طلا دست ننه شکنه

دم شوهرت بچین ن با دعوا اگه فکر کنه زرنگه دیگه زندگیت فقط حرص خوردنباید قاطع تو مسائلی ک بهش ربط ندا ...

والا من اجازه نمیدم خیلی پرو شده 

میگه وام زو بده واسه خودم دوتاشم خودم پرداخت کنم 

من جهیزیه نمیخوام بیاری تو و..گفتم‌نمیشه خونوادم میگن ما عروس رو بدون جهیزیه سر خونه زندگی نمیفرسیتتم

پرو عوضی چقدر رو داره متنفر شدم ازشگفت تو پشتمون خالی میکنی و منت میزاری همش اگه اینجوره من نمیتونم ...

بگو منم نمیتونم تحمل کنم قسط وامیو بدی ک طلاش دست مامانته .... قسط بدی اونوقت نداریت برا من میشه 

2810