2777
2789
عنوان

داستان ترسناک و واقعی ترسو ها نیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1790 بازدید | 82 پست
از پیامت اسکرین گرفتم گلم حتما انجام میدیم

عزیزم قران رو جن کافر تاثیر نداره

فقط باید انرژی روحانی خودتونو بالا ببرید تا ازش خلاص شید

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

من صبح اومدم بخونم ک نترسم

امیدوارم تا شب فراموش کنم😬

دارم سیاه ترین روزای زندگیم رو میگذرونم دیگه نفس های آخرمه تورو خدا برام دعا کنید و سوره توحید بخونید شاید زندگیم درست بشه و حال و هوام خوب بشه💔🥹نیازمند انرژی مثبت هایی هستم که شما دوستای گلم برام میفرستید😭🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ارتعاش کسی که اون موجودو میبینه به شدت پایینهباید بگین چاکرای چشم سومشون رو پاکسازی کننبهش فکر نکنن ...

و ترسناکه چطور میشه فکر نکرد الان دیگه برا اونا عادی شده و دیگه نمیترسن بخاطر اونه که اذیت هاش کم شده چون میبینه که کسی تحویلش نمیگیره

محکم باش، پشت آرزو هات خدا ایستاده '✨️

واقعا چرا این جنه در این حد کینه داشته؟من میشناسم عادتشونه میان انتقام میگیرن اگه یکی از خانواده شون ...

دقیقا داشتم ب همین فک میکردم خونه ای ک توش باصدای بلند قران خونده بشه روصه بزارن هیچوقت ازاین اتفاقا نمیفته مگراینکه در حد خیلی کمی کلا میرن

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
من صبح اومدم بخونم ک نترسمامیدوارم تا شب فراموش کنم😬

سلام برات سوره حمد خوندم و صلوات فرستادم عزیزم ان شاالله پر از حس خوب و انرژی مثبت + بشی💖😊🌈🌱

بی قیدم و از کار جهان فارغ مطلق/ کس با من و من هم به کسی کار ندارم

یه کاربری بود خیلی وقت پیش تاپیک زده بود ک جن ها بردنش تو یه خرابه بچه اشو سقط کردن چون بدون اینکه بسم الله بگه آبجوش ریخته بود

اونم خیلی ترسناک بود

دارم سیاه ترین روزای زندگیم رو میگذرونم دیگه نفس های آخرمه تورو خدا برام دعا کنید و سوره توحید بخونید شاید زندگیم درست بشه و حال و هوام خوب بشه💔🥹نیازمند انرژی مثبت هایی هستم که شما دوستای گلم برام میفرستید😭🤍
و ترسناکه چطور میشه فکر نکرد الان دیگه برا اونا عادی شده و دیگه نمیترسن بخاطر اونه که اذیت هاش کم شد ...

آفرین! وقتی اینجوری بشه کم کم خودش محو میشه از دید همشون و دیگه جنه به چشمشون نمیاد

فقط باید نادیدش بگیرن

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
سلام برات سوره حمد خوندم و صلوات فرستادم عزیزم ان شاالله پر از حس خوب و انرژی مثبت + بشی💖😊🌈🌱

مرسی عزیزدلم🥹

الهی که به هر حاجتی که داری برسی🤲🏻🤍

منم برات توحید خوندم✨

چقدر وحشتناک.شوهرمن حالا خواب اینا زیاد میبینه خیلی وقتا تو خواب حرف میزنه داد میزنه میترسه.حالا این برعکسه وقتایی که زیاد نماز شب و قرآن و دعا بخونه بیشتر اذیت میشه

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین

یه چیزی بگم من سالها پیش مدتی میرفتم خونه پدربزرگم بعد یکی به اون خونه رفت و آمد میکرد طی همین رفت و آمد حالا نمیدونم دعا گذاشته بود یا جن همراهش میومدوقتی میرفت من شبها حالم بد میشد شبها تنها میخوابیدم حضور یکیو حس میکردم گفتم قران بخونم یا گوش بدم که حالم خوبشه ولی باور نمیکنید موقع شنیدن دعا تمام بدنم گر میگرفت انگار یکی خفه ام میکرد تحمل شنیدن قران نداشتم فهمیدم چون اینارو میشنید منو اذیت میکرد

دلم نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه، دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره🍂

چرا کسی تایپک من نمیاد اصلا

دیگه شاید برا بعضی ها خوشایند نباشه و عقیده متفاوت داشته باشین 

یک عدد کنکوری ۱۴۰۴ هستم😁شمالی ام😍خانم روانشناس آینده 😄ی دهه هشتادی با آینده نامعلوم🙂دلم میخواد  مهاجرت کنم🙁هر جا تاپیک در مورد رشته روانشناسی و مهاجرت دیدین منم تگ کنید😉خوشحال میشم از تجربیاتتون استفاده کنم😊اصولا ادم منطقی هستم و با هر کس ب اندازه شعور و شخصیتش رفتار میکنم پس اگه رفتاری دیدی ک ناراحت شدی ریشه اش رو در خودت جست و جو کن☺️😊خوشحال میشم ی صلوات مهمون دلم کنی برای رسیدن ب هدفام منم  براتون دعا میکنم😍🧡

و خلاصه این کافره میرفته تویله گوسفند ها رو اذیت میکرده و دیگه برای خانواده عادی شده بود و چاره ای ...

وای چ وحشتناک😨😱

اینا کافر هاشون بدن ولی مسلماناش بهترین

یک عدد کنکوری ۱۴۰۴ هستم😁شمالی ام😍خانم روانشناس آینده 😄ی دهه هشتادی با آینده نامعلوم🙂دلم میخواد  مهاجرت کنم🙁هر جا تاپیک در مورد رشته روانشناسی و مهاجرت دیدین منم تگ کنید😉خوشحال میشم از تجربیاتتون استفاده کنم😊اصولا ادم منطقی هستم و با هر کس ب اندازه شعور و شخصیتش رفتار میکنم پس اگه رفتاری دیدی ک ناراحت شدی ریشه اش رو در خودت جست و جو کن☺️😊خوشحال میشم ی صلوات مهمون دلم کنی برای رسیدن ب هدفام منم  براتون دعا میکنم😍🧡

واقعا چرا این جنه در این حد کینه داشته؟من میشناسم عادتشونه میان انتقام میگیرن اگه یکی از خانواده شون ...

عزیزم اینا کافرن 

من شنیدم میگفتن مسلمان هاش حتی مکه هم میرن

دوستان بخونین نظرتون هم بگین و اینکه برا شما هم پیش اومده

من از خیلی ها داستان در مورد جن ها شنیدم و اینک اونا مثل ما زندگی میکنن