2777
2789

من بعد از دو بیماری سنگینی که برام پیش اومد خیلی محکم وقوی شدم پریسال کمرم مهره اش شکسته بود و عمل کردم پلاتین گذاشتن دردهای شدید جسمی کشیدم انقدررر که نگوووپارسال هم افسردگی فوق حاد همراه با دردهای مختلف شدید تو پاهام که هیجوره قابل توصیف نیستن 😳با حال روحی عجیبم😳 الان بعد 13سال ویک پسره 8ساله و28سال سنم  به جایی رسیدم که میتونم از پس خودم بربیام و میتونم بدون همسرم زندگی کنم اگه موقعیتش پیش اومد ولی تا قبل این دوبیماری اگه یکروز قهر بودم باهاش قلبم میمومد تو دهنم از نگرانی وابستگی شما چطورین الان؟؟؟ 

متخصص تشخیص بیماری افسردگی اضطراب وسواس نشخوار فکری چون نوع شدیدش رو داشتم والان حالم عالیه 💚💚💚 سوالی داری بپرس درخدمتم 😊😊😊😊 یلدا صدام کنید.. عاشق مازندران 🤚🤚🤚🤚🤚تازه به دنیا اومدم♡♡♡ جغد خوش خنده هستم 🤣😁🤭🙃🙃🙃👋👋👋

من راحتم هر زمان بره یا بخواد بره با یه بسلامت بدرقه ش میکنم 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی زیاد فکر نبودنشم میکنم بدنم داغ میکنه 😐🤦‍♀️

منم قبلا اینطوری بودم الان نیستم چون فهمیدم فقط خودمم که مهمم

متخصص تشخیص بیماری افسردگی اضطراب وسواس نشخوار فکری چون نوع شدیدش رو داشتم والان حالم عالیه 💚💚💚 سوالی داری بپرس درخدمتم 😊😊😊😊 یلدا صدام کنید.. عاشق مازندران 🤚🤚🤚🤚🤚تازه به دنیا اومدم♡♡♡ جغد خوش خنده هستم 🤣😁🤭🙃🙃🙃👋👋👋
2803
من راحتم هر زمان بره یا بخواد بره با یه بسلامت بدرقه ش میکنم

خیلی خوبع عالی 😍😍👌👌

ذره‌ای وابستگی ندارم

با من از سم حرف نزنید! ۱۲ سالم بود بابام برام گوشی خرید. بعد چند روز یه مزاحم زنگ زد گفت میشه آشنا شیم؟🌝 هول شدم گفتم شب زنگ بزن😐تا شب از استرس حالت تهوع داشتم😂😂😂😂وقتی زنگ زد سریع گوشیو برداشتم گفتم خجالت بکش مردک. مزاحم نشو! دیگه حق نداری به من زنگ بزنی🥲🤧🤧🤧🤧
2804
2805
2801