2777
2789
عنوان

وابستگی تون به شوهرتون چقدره در چه حده 🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 37 پست
ممنون گل جون همینطور شما هم خوشبخت بشی 👌😍

ممنونم عزیزم..ولی تورو خدا این دعا رو برامن نکن من نمی‌خوام با این پیر شم.. شوهرم وخانوادش  خیلیییی بده و اذیتمون کرده..فقططط دعا کن منو بچم از دستش راحت شیم..

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ممنونم عزیزم..ولی تورو خدا این دعا رو برامن نکن من نمی‌خوام با این پیر شم.. شوهرم وخانوادش خیلیییی ...

باشه خواهری امیدوارم هرچی صلاحتونه صلاح خودت و بچت و براتون بهتره پیش بیاد عزیزم میدونم چی میگی درکت میکنم

باشه خواهری امیدوارم هرچی صلاحتونه صلاح خودت و بچت و براتون بهتره پیش بیاد عزیزم میدونم چی میگی درکت ...

ممنونم خیر ببینی 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک
2803

دوسش دارم اما وابستگی  به نظرم کمه ولی خوب چون شهر غریبیم بیشتر اوقات فراغت مون با همه رفیق باز نیست 

سال دیگه هم به مدت دوسال باید بره ماموریت پونزده پونزده 

گفتم به خاطر مدرسه دخترم و چون زیاد با مادرشوهرم صلاح نیستم همینجا میمونم تنها ببینم اون موقع بدون شوهرم چطور میگذره ،🤐🤐🤐

عزیزم چطور تونستی غلبه کنی خیلی نیازدارم

عزیزم متاسفانه افسردگی داشتم دارو خوردم خیلی خوب شدم 

متخصص تشخیص بیماری افسردگی اضطراب وسواس نشخوار فکری چون نوع شدیدش رو داشتم والان حالم عالیه 💚💚💚 سوالی داری بپرس درخدمتم 😊😊😊😊 یلدا صدام کنید.. عاشق مازندران 🤚🤚🤚🤚🤚تازه به دنیا اومدم♡♡♡ جغد خوش خنده هستم 🤣😁🤭🙃🙃🙃👋👋👋
2804