2777
2789

با دوستم بیرون بودیم،یچیزی گفت خندیدم...

بعد چند تا پسر از کنارمون رد شدن 

یکیشون ندیده فقط صدای من رو شنید درحالی که دوستمو نگاه می‌کرد و سر منم پایین بود گفت چه خوشگل میخندی 

بعد دوستم گفت دوستم داره میخنده من نیستم 

همشون برگشتن رو به دوستم گفتن تو خوشگلتررر میخندی کههه!!!چه قدر نازتری و....😐😐

چرا باید مقایسه کنن؟!؟!؟حسودی نمیکنم ولی برای بار چندم این اتفاق سرم افتاده.....

که کنار دوستم راه میرم و این اتفاق واسم میفته...

منم با دختر خالم میرم بیرون بمن تیکه میندازن شماره میدن دختر خالم میگه چرا بمن نگاه نمیکنن در صورتی که اون خوشگل تره

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2803
منم با دختر خالم میرم بیرون بمن تیکه میندازن شماره میدن دختر خالم میگه چرا بمن نگاه نمیکنن در صورتی ...

رفیق من خوشگله 

منم درسته خوشگلم 

ولی وقتی کنارش راه میرم آنقدر این اتفاق واسه اون میفته که اعتماد به نفسم کم میشه😂😂آدم خود بخود درگیر مقایسه میشه ک من چی کم دارم مگه

2804
2805
مواظب باش فقط این یه عاملی نشه ک بخاطرش از کنار دوستت بودن دیگ لذت نبری

نه دوستمو دوست دارم خیلییی

فقط این اتفاق چندبار برام پیش اومده حس میکنم رو اعتماد به نفسم اثر گذاشته 

قبلا اصلا برام مهم نبود حرف هیچ پسری 

ولی چون چندبار پیش اومده اینطور شدم

2801