با طرفت همشحرف میزنید دوسش دارین دلتون میخواد همش باهم حرف بزنید ولی مثلا یه کار پیش میاد ک باید بره یجا و دوروز یبار بتونه باهاتون تماس بگیره در حد دوقیقه حرف بزنید وقتی یک روز خبر نداری همش بی قراری حالت بده عصبی گریه میکنی همش نگرانی و ن میتونی خوشحال باشی ن ب کارات برسی فقط دلت اونو میخاد این عشق واقعیه یا اینکه تا وقتی پیشته دوس داری باهاش حرف بزنی و بفکرشی وقتیم کار براش پیش میاد و میره یجا و چند روز یبار میتونه باهاتون تماس بگیره در حد دودقیقه حرف بزنید روزای اول خیلی بی قرار و دلتنیگن و نگران ولی بعد مثلا ۳..۴ روز اوکی میشین و دیگ زیاد براتون مهم نیست و بی قرار نیستین ولی خب هنوزم دوسش دارین ولی دیگ ناراحت و دلتنگ نیستین فقط گاهی یکم حالتون گرفته میشه از نبودش و وقتیم تماس میگیره اون لحظه ک صداشو میشنوین گریتون میگیره و تا نیم ساعت اینا حالتون گرفتس گریه میکنید ولی بعد خوب میشین و ب ادامه کارتون میرسین اولی عشق واقعیه یا دومی؟ لطفا جواب بدین برام خیلی مهمه
امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
والا اینا اصن دلیل بر عاشق بودن نیست جفتشم میتونه هورمون باشه
و خب اداره کردن دو نفر با هم یجوریه
اگه عاشق اولی بود طرف، دومی رو تو زندگیش راه نمیداو
روزی سگی داشت در چمن علف میخورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف میخوری؟! سگی که علف میخورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف میخوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف میخوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش... #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
وااااای چقدر گیج شدم😂🤦🏻♀️همش شبیه هم بود حرفات فقط فهمیدم نگرانی و دوست داری باهاش حرف بزنی که اینا از رو علاقه و وابستگی میاد که صد در صد نمیضه گفت عشقه