2777
2789
عنوان

رفتم مهریمو گرفتم عذاب وجدان دارم 😪

| مشاهده متن کامل بحث + 10206 بازدید | 216 پست
من اصفهانم اونم اصفهانه ولی نیم ساعت راهه یکی ازشهرای اصفهانه خونه پدرش

فامیلی نداری اونجا سراغشونو بگیره ؟ بهت خبر بده

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
فامیلی نداری اونجا سراغشونو بگیره ؟ بهت خبر بده

چرا دارم خالم هست  ک خیلی هم باخانواده شوهرم  خوبه رابطش

ندیده بود

خانمهای کم سن و سال و ترجیحا مجرد  تاپیکام شرکت نکنید من ازشنیدن حرفای شعارگونه و بچگونه   خسته ام  .......!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استاتر طلا بخر بشه پس انداز که بعدابشه تکیه گاهت

خوبی عزیزم اگه درست تگت کرده باشم تویکی ازتامیکام گفتی بعداز یکسال حدایی رجوع کردی میشه ازتحربت بگی به همفکریت نیازدارم

خانمهای کم سن و سال و ترجیحا مجرد  تاپیکام شرکت نکنید من ازشنیدن حرفای شعارگونه و بچگونه   خسته ام  .......!

گرفتی مهریتو مبارکه بهترین کارو کردی عزیزم

واقعا؟؟؟؟؟؟خودم حس میکنم کار درستی نیست

چرا حقته دیگه ینی خودتو انقد بی ارزش میدونی

ن ربطش ب ارزش نمیدم ولی خب چون قصدم برگشته  حس بدی دارم 

نوش جونت اگه طلا خریدی بهش بهش نگو

وای بعدش میگه بابات برش داشت حالا انگاز ۵۰ میلیارد داده  بابام اصن ۵۰ تومن و پول حساب نمیکنه  تااین حد ولخرجه .. 

2810