2777
2789
عنوان

رفتم مهریمو گرفتم عذاب وجدان دارم 😪

| مشاهده متن کامل بحث + 10206 بازدید | 216 پست
چقدر ما خانم ها دلسوزیم و مردا بی رحم اون بچه سه سالتو گرفته عذاب وجدان نداره اونوقت تو واسه مهریه د ...

من خیلی احمقم  ....خیییییلی  اصن ب طور عجیبی ن کینه ب دل میگیرم ن اذیت میکنم  همه چیو فراموش میکنم و مدام ب خوبیای ادما فکر میکنم  ک بدیا یادم بره .. ازاینکه کینه ب دل نمیگیرم سواستفاده میکنه شوهرم و فک میکنه ازسادگیمه ک تلافی نمیکنم 

خانمهای کم سن و سال و ترجیحا مجرد  تاپیکام شرکت نکنید من ازشنیدن حرفای شعارگونه و بچگونه   خسته ام  .......!

خواسته بگه مهم نیستی و ... مهرتو میدم ولم کن و... از این حرفای تو خالی ی جور لج و لجبازی البته من ای ...

این تودادگاه میگفت دوبدابر مهرو میدم  طلاقش نمیدم 

خانمهای کم سن و سال و ترجیحا مجرد  تاپیکام شرکت نکنید من ازشنیدن حرفای شعارگونه و بچگونه   خسته ام  .......!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این تودادگاه میگفت دوبدابر مهرو میدم طلاقش نمیدم

خب پس افتاده سرلج..خسته میشه..شما هم میشی...من فقد دلم ب بچه ها میسوزه

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
خواسته بگه مهم نیستی و ... مهرتو میدم ولم کن و... از این حرفای تو خالی ی جور لج و لجبازی البته من ای ...

میگم شایدجون بابام اصرار کرد ک مهریه رو بده  رفته ریخته ک دیگه بابام بهونه نداشته باشه  ها؟

میگم شایدجون بابام اصرار کرد ک مهریه رو بده رفته ریخته ک دیگه بابام بهونه نداشته باشه ها؟

بله امکانش هست ....

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
خب پس افتاده سرلج..خسته میشه..شما هم میشی...من فقد دلم ب بچه ها میسوزه

اره قلبم از صب انقد تیرمیکشه من مشکل قلبی گرفتم سرخیانت شوهرم  اصلا نباید استرس و شک بم وارد شه   چندبار بستری شدم    الهی ک بمیرم  و راحت شم از این دنیا و این جسم 

اگه خدایی وحود داشته باشه  شوهرم بابت تمام مریضی های روحی و جسمی ای ک من گرفتم چجور میخواد پاسخگوباشه؟  

اره قلبم از صب انقد تیرمیکشه من مشکل قلبی گرفتم سرخیانت شوهرم اصلا نباید استرس و شک بم وارد شه چن ...

دورازجونت دختر ..نگو اینطوری.. این دنیا دار مکافاته محاله بدون اینکه تقاص پس بدیم بریم... صبرکن.. همسرت تو شهر شما نیستن؟ خبری بگیری از دوستی اشنایی

دورازجونت دختر ..نگو اینطوری.. این دنیا دار مکافاته محاله بدون اینکه تقاص پس بدیم بریم... صبرکن.. هم ...

من اصفهانم اونم اصفهانه ولی نیم ساعت راهه  یکی ازشهرای اصفهانه خونه پدرش 

طلاقت نمی ده همین جور بلا تکلیف نگهت می داره اگر طلاق میخواستی باید توافقی جدا می شدی

اگر خدا بخواهد غیر ممکن، ممکن می شود.عزیزم که با چشم های قشنگت امضا من را می خوانی با قلب مهربونت برام دعا کن.
میشه قشنگم خدای اون بچه ها بزرگه🥲

تودادگاه همه امروز بم گفتن ببر دومی و بش بده تا دوتارو بیاره وگرنه اونو دیگه نمیاره تا نابودت کنه

همیشه باید دوتا دوتا،چهارتاکردحتی وقتی غم داری 

دلیل این قهرودادخواست طلاق وقتی مقصرخودمرده ،نباید دیگه بعدش عذاب وجدان داشت 

اگرمیخوای برگردی به هردلیلی ،منتظرنباش مهریه بده وبرگردی بلکه ناشیزه میکنه وبه مدت نامعلوم طلاق نمیده   

اگرقصدبرگشت داری بی خیال حرفهای پدر و....بشو, برگرد،چراکه توحالامادری ،اولویت هرمادری بچه هاشه نه خودش 

پول مهریه به هیچ عنوان برای هیچ چیزی خرح نکن ،فقط طلا ،اونم جای امن

تودادگاه همه امروز بم گفتن ببر دومی و بش بده تا دوتارو بیاره وگرنه اونو دیگه نمیاره تا نابودت کنه

ادم دلش طاقت نمیاره نبر نده.. من که بودم حرف دلمو گوش میدادم نمیبردم

2810