2777
2789

من صبح بیدار شدم خب؟؟؟

بعد درس خوندم و اینا 

ساعت ۹ و نیم اینا بود اومدم آنلاین شدم دیدم پارتنرم آنلاین شده قبل من ولی صبح بخیر نگفته بهم 

منم فقط یه سلام فرستادم و گوشیو گذاشتم و رفتم دستشویی 

چون امروزا خیلییی درگیر درسامم اصن وقت نمیکنم به خودم برسم به خدا 😭😂

بعدش داشتم دستامو می‌شستم یکی محکم درمونو میزد 

خیلی ترسیدم والا اینقد که محکم بود 

اومدم خونه شالمو پوشیدم که برم از بالکن ببینم کیه و چه مرگشه 

قبل ازون هم گوشیمو گرفتم که زنگ بزنم مامانم 

ولی دیدم پارتنرم دو بار تماس گرفته 

منم بهش زنگ زدم و خودمم نزدیک بالکن بودم دیدم صدای زنگ گوشی یکی از پایین بالکن میاد😂

که بعدش صدای الو عزیزم گفتنش با گوشی منو و صدای نزدیکی قاطی شد😂💔

گفت بیا درو باز کن خشک شدم اینجا 

حالا من خیلییی وضعم شلخته بود ، دو روز بود حموم نرفته بودم 😭😂💔

موهام چسبونکی شده بود و صورتمم تازه با ژل شسته بودم آبم سرد بود اونم پوستک انداخت رو صورتم 😭😭

کلا وضعم اصننن خوووب نبودددد 

آبروم رفت🥲😂💔

برام گل اورده بود که از نزدیک صبح بخیر بگه 🥲🩷

بهش گفتم ناراحت شدم وقتی دیدم آن شدی و چیزی نگفتی 

گفت مگه میشه صبح بخیر گفتن به تو رو یادم بره 🥲

بچه ها یچی بگین من اروم شم😭😂💔

دبیر ادبیات آینده هستم 😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 برای کنکورم یه صلوات مهمونم نمیکنی؟!♥️🫂 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱

بعدش که رفت پیامش دادم و گفتم نباید منو اینجوری شلخته میدیدی 😂😭

گفته آفرین شلخته 😂😂😂

دبیر ادبیات آینده هستم 😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 برای کنکورم یه صلوات مهمونم نمیکنی؟!♥️🫂 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

اگه خونه مستقل داری که خیلیم عالی

ولی با خانواده ایرانی

و سن و سالت

اجازه بده باور نکنم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

حس خوب گرفتم از دوست داشتن بینتون

شاد باش

قسمت خوب ماجرا رو ببین

واسه هر کسی پیش میاد شلخته باشه بی خیال

♡خدایا شکرت♡                                 ☆اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیٰ مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم☆
2804

بخدا خجالتم اومد خببب😂😂😂

نتیجه: تو بچگی رل نزنین

بچه نیستیم والا 

در ضمن رل هم نیستیم

اگه خونه مستقل داری که خیلیم عالیولی با خانواده ایرانیو سن و سالتاجازه بده باور نکنم

خونه مستقل چیه خواهر من 😂😂😂

خونه خودمونه 

2805
چ خوب خانوادت مشکلی ندارن بیاد دم در😐

اره همه میدونن

خونه مستقل چیه خواهر من 😂😂😂خونه خودمونه

خب دیگه

واسه همین میگم بذار باور نکنم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
2801