2777
2789
عنوان

از نظر شما این حرف به مادر شوهرم بی احترامیه

| مشاهده متن کامل بحث + 842 بازدید | 47 پست
الان ۶شبه باهم سرسنگینیم الان نیاز ج... داره هی خودشو میچسپونه بهم منم گفتم چون دلمو شکوندی راحت کوت ...

ولش کن بگذر.چون هردو مقصر بودید.بزار جای دیگه که فقط خودش مقصر هست تنبیهش کن چون که مقایسه تو هم زیاد درست نبوده اون لحظه.

من خودم میرم عقب پدر و مادر هامون جلو بشیننبحث الکی نکنین زندگی دو روزهلذت ببرین از زندگی تون سر هیچ ...

خودمم وقتی بزرگتر باشه عقب میرم حرصم گرفت سر کار بچه منو گفت برو عقب

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اون لحظه ساکت موندم بعد چن روز بهش گفتم نه من برات مادر میشم نه اون برات زن میشه خیلی دلم گرفت گفتی ...

ولش کن میخواد حرف حرف خودش باشه خودتو حرص نده عزیزم 

خدا جون شکرت 🥰⁦❤️⁩ حواستو بده به ماهت چراغای شهر ارزش ندارن  

حیف نبود شیرینی ماشین دار شدن رو تلخ کردید به کام خودتون

حالا میرفتی عقب

بعداً سر حوصله هم بچه رو توجیه میکردی هم همسرت رو

نباید جلوی خواهر و برادرت  لجبازی میکردی

بعد اصلا اونجا نباید به مادرش اشاره میکردی

مگر مادرش اونجا بود 

خودت از بچه دوساله بدتر رفتار کردی که

ببین عزیزم ما بعد بیست سال زندگی مشترک و سه تا بچه هنوز ماشین نداریم  

حالا که به لطف خدا و همت خودتون تو این اوضاع بد اقتصادی صاحب ماشین شدید پس دیگه با حاشیه های بی اهمیت  خرابش نکنید 

امیرالمومنین علی میفرمایند:از خلوتی راه سعادت نهراسید!!
ای بابا ولش کن خواهر تازه ماشین خریدی مبارک باشه چرخش براتون بچرخه.خوشحال باشید بجای اینجور حرفها.فر ...

خودم دوس دارم این احترام گزاشتنشو میگم پسرمم یاد میگره ازش 

ولی انتظار نداشتم بگه اون برام عزیزتره 

در اصل هیشکی از هیشکی عزیزتر نیست جایگاه ادما فرق میکنه ایا مادرش جای منو میتونه بگیره

به من گف عقب بشین منم گفتم اگه بچه به مامانت بگه عقب بشین توهم به مامانت میگی عیب نداره عقب بشین یان ...

بحث و الکی بزرگ کردی یه چی گفت توام میخندیدی تموم میکردی من قبلا اینجوری بحث کش میدادم دیگه خیلی وقته یاد گرفتم گاهی دستامو بزارم رو چشام نبینم رو گوشام نشنوم رو دهنم حرف نزنم زندگیم بهتر شده نمیپریم به هم دیگه

تا با تو خندیدم خود را خدا دیدی از نسل خاکی ها خودت را جدا دیدی

واقعیتش اصلا نمیتونم درکت کنم اصن بزار برای جلو نشستن مامانش حساس باشه مگه هرکی جلو بشینه بهش تاج میدن😐😐

واینکه شما دیگه پدر و مادر شدین یکم بالغانه رفتار کنین ینی چی عین بچه های ۸ ساله سر جلو نشستن دعوا دارین

تو بدترین شرایط داریم با زندگی دست و پنجه نرم میکنیم بعد بجای اینکه دنبال قشنگی های زندگیمون باشیم سر جلو نشستن دعوا میکنین!!!

خودمم وقتی بزرگتر باشه عقب میرم حرصم گرفت سر کار بچه منو گفت برو عقب

میدونم شما هم ذوق داشتی ولی خب بچه ها رو نمیشه به راحتی قانع کرد

برا همین شوهرت آسون ترین راه رو انتخاب کرده تا صدای بچه در نیاد 

ببین عزیزم شما به مادرش بی احترامی نکردی ولی در زمان ومکان نا مناسب اسم مادرش رو آوردی که موجب سوء تفاهم شده

دیگه اصلا به این قضیه اشاره ای نکن

پاشو اسفند دود کن و صدقه بده

ماشین نو مبارک باشه

لذتش رو ببرید بابا

بی خیال کدورت و غم و غصه 

عزیزم خدا ان شاالله به زودی قسمتتون بکنه

سلامت باشید

ماشین شما هم چرخش به خوشی بچرخه

همش به راه سفر و خرید و شادی و تفریح باشید 

به من گف عقب بشین منم گفتم اگه بچه به مامانت بگه عقب بشین توهم به مامانت میگی عیب نداره عقب بشین یان ...

همسرتون اشتباه کردن ومن هم بودم ناراحت میشدم ،ولی مقایسه شما هم اشتباه بود ،البته ناراحتی وداد زدن اونهم جلو دیگران اصلا خوب نیست ،

چه ربطی داره این چه مقایسه ای کرد بنده خدافقط سوال کردچرا اونا ک اینجورین اصن زن میگیرنبره با همون ن ...

چه ربطی داره یعنی کسیکه برای مادرش احترام قائل هست نباید ازدواج کنه ،همسر ایشون کار قشنگی نکرد که به همسرش گفت به خاطر بچه بره عقب ویا جلوی دیگران داد زد ،ولی مادر با هیچ کس قابل قیاس نیست .

کاش جلو آبجی و داداشت اوقات تلخی نمیکردی 

حالا ک شده دیگه 

ولی دیگ جلو آبجی و داداش و خانوادت تلخی نکن 

یاد میگیرن یا ناراحت میشن 

سگ محلش کن بزار بترکه  هروقت نوشت و امضا کرد و حرفشو پس گرفت بهش ب د ه 

چه ربطی داره یعنی کسیکه برای مادرش احترام قائل هست نباید ازدواج کنه ،همسر ایشون کار قشنگی نکرد که به ...

نگفتم اینو ولی هر چیزی سر موقعش باید باشه اگه برای مامانش احترام قاعله ۱۰۰ درصد باید برای زنش هم باشه

چرا واقعا مادراشون وقتی پسر زن بگیره باید توجه کنه بهشون وقتی مجرد بودن انقد قابل توجه نبودن ک حالا شدن 

هوم؟؟؟

دلم معجزه ای میخواهد که دلم باز دلم دل بشود..... کعی میشه منم مادر بشمممممم و طعم مادر شدنو بچشم.... یعنی کعی میشه........ تاریخ چه روزی تا ابد تو ذهنم هک میشع.... هوووم؟؟ 
2810