2777
2789
عنوان

از نظر شما این حرف به مادر شوهرم بی احترامیه

| مشاهده متن کامل بحث + 842 بازدید | 47 پست
نگفتم اینو ولی هر چیزی سر موقعش باید باشه اگه برای مامانش احترام قاعله ۱۰۰ درصد باید برای زنش هم باش ...

کی گفته وقتی پسر بودن قابل توجه نبودن ؟مگه مادری که دختر یا پسر به دنیا میاره ،برای پسر کمتر زحمت میکشه ؟مادر جایگاه خودش رو داره ،زن هم جایگاه خودش ،بعد اسی بخاطر بچه خودش مجبور شده عقب بشینه ،واقعا به نظرت منطقیه که مادر بزرگ رو بخاطر نوه دوساله پشت بنشونن، واقعا بی احترامی نیست ؟

کی گفته وقتی پسر بودن قابل توجه نبودن ؟مگه مادری که دختر یا پسر به دنیا میاره ،برای پسر کمتر زحمت می ...

آره منطقیه چه طور ب بچه نگه بره عقب بشینه و به بچه بگه مادرته باید جلو بشینه اونوقت به خاطر مامان بزرگش بخواد این حرفو بزنه

هر کسی احترام خودشو داره به قول خودت جایگاه داره نباید الکی بخواد واسه مامانش گارد بگیره اسی هم بی احترامی نکرد زن با هزار امید میاد خونه شوهر و نباید یه ذره بی احترامی به خانم باشه چرا چون مادرشه خب هر کی میخواد باشه هر کسی برای خودش شخصیت داره

دلم معجزه ای میخواهد که دلم باز دلم دل بشود..... کعی میشه منم مادر بشمممممم و طعم مادر شدنو بچشم.... یعنی کعی میشه........ تاریخ چه روزی تا ابد تو ذهنم هک میشع.... هوووم؟؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره منطقیه چه طور ب بچه نگه بره عقب بشینه و به بچه بگه مادرته باید جلو بشینه اونوقت به خاطر مامان بز ...

اینکه به همسرش گفته ،قبل هم گفتم واقعا خوب نیست وبه آدم برمیخوره ،ولی قیاسی هم که اسی کرده اونهم درست نیست واز همه بدتر که این بحث جلوی بقیه شکل گرفته . ،