2777
2789

من مشکوک به دیابت بارداری هستم کیا تجربه دارند عدد گلوکز باید چند باشه ؟ ناشتای من هرروز متغیر است جواب گلوکز هم اینطور بود 

ناشتا ۱۰۰

یکساعته ۱۷۹

دو ساعته ۱۳۹ 

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

مال من۱۱۳بوددکترگفت بایدحتمابری زیرنظردکترغددانسولین مصرف کنی دیگ تاماه آخرانسولین میزدم ی هفته قبل اینک نوبت دکترم بشه بایدقبل صبحانه۲ساعت بعدصبحانه۲ساعت بعدنهار۲ساعت بعدشام ی هفته کامل قندموبادستگاه خونگی چک میکردم مینوشتم براش میبردم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای من همین حدودا بود انسولین مصرف نکردم فقط رعایت کردم اومد پایین میوه و سبزی زیاد بخور میوه قند م ...

معده درد و رفلاکس شدید دارم و نمیتونم به هیچ وجه سبزی جات بخورم میوه هم نباید زیاد آبکی باشه غذای آبکی هم نمیتونم بخورم مثل سوپ و آش و اینا ....خیلی گرفتارم شما تا چند آوردی پایین وزن تون چند بود 

مال من۱۱۳بوددکترگفت بایدحتمابری زیرنظردکترغددانسولین مصرف کنی دیگ تاماه آخرانسولین میزدم ی هفته قبل ...

انسولین روزی چند تا سوزن می‌زدی؟ والا شهر ما. بخوای از غدد وقت بگیری شش ماه تا یکسال نوبت میدن دیگه بیچاره میشه آدم 

معده درد و رفلاکس شدید دارم و نمیتونم به هیچ وجه سبزی جات بخورم میوه هم نباید زیاد آبکی باشه غذای آب ...

وای چه سخت شاید یکم بگذره درست بشه بتونی بخوری

مثلا کلم بروکلی پخته یا اسفناج با تخم مرغ هم نمیتونی بخوری؟

تخم مرغ خودش قند منو خیلی میاورد پایین هر روز صبونه میخوردم 

برنج و نون نمیخوردم خیلی کم استفاده میکردم

من وزنم اول بارداری ۶۵ بود  تا اخرش هم همونقدر موندم فردای زایمان ۵۹کیلو بودم در واقع خودم لاغر شده بودم 

قندمم با کنترل ناشتا بین ۹۰ تا ۱۰۰ بود 

یک ساعت بعد غذا بین ۱۱۰ تا ۱۲۰ 

بعضی وقتا بالا هم میرفت مثلا ناشتا میشد ۱۱۰ 

بعد غذا ۱۳۰ تا ۱۴۰ هم یبار رفته بود 

ولی دکتر گفته بود یبار دوبار بره بالا عیب نداره

وای چه سخت شاید یکم بگذره درست بشه بتونی بخوریمثلا کلم بروکلی پخته یا اسفناج با تخم مرغ هم نمیتونی ب ...

میتونم اونا رو بخورم و قند ناشتای من بین ۹۴ تا ۱۰۰ هست 

بعد از صبحانه و بعد از ناهار میشه ۱۴۳ نمی‌دونم چرا اینقدر می‌ره بالا 

اکثرا همینقدر هست بعد از غذا 

تلفنی نوبت نمیدن حضوری ک بری نوبت میدن من بندرعباسم زنگ زدم بهم گفت۳ماه دیگ نوبت داریم حضوری ک رفتم ...

والا اینجا حضوری رفتم پیش دکتر غدد برای ۷ ماه بعد نوبت داد .

اینجا دکترها بیسواد اغلب ، ادعاها شون به خدا میرسه ، نوبت دهی فاجعه

میتونم اونا رو بخورم و قند ناشتای من بین ۹۴ تا ۱۰۰ هست بعد از صبحانه و بعد از ناهار میشه ۱۴۳ نمی‌دون ...

حتما برنج و نون میخوری با غذا 

من برنج در حددو قاشق میخوردم بقیش  ازخورشت میخوردم اگه یکم زیاد میخوردم قندم همینقدر بالا میرفت

گوشت و مرغ زیاد بخور 

استرس و ناراحتی رو هم حتما از خودت دور کن

حتما برنج و نون میخوری با غذا من برنج در حددو قاشق میخوردم بقیش ازخورشت میخوردم اگه یکم زیاد میخورد ...

می‌دونی آخه من بخاطر مشکل شدید معده که دارم نمیتونم زیاد خورشت آبکی بخورم یا شیر و ماست نمیتونم بخورم یه ذره نون یا برنج میخورم دیگه با میون

2810