2777
2789
عنوان

مزاحمم شده ی نفر بیایید

122 بازدید | 14 پست

اینکه کسی شماره موبایل رو از پیج اینستا پیدا کنه ممکنه؟؟؟در واقع بعید میدونم اینگار ممکن باشع

من چند وقت پیش با ی آقا تو اینستا آشنا شدم ک اهل قشم بود حدود یک ماهیی باهاش در ارتباط بودم ب صورت مجازی و فقط باهاش چت کردم و مکالمه صوتی از طریق اینستا 

هیچ عکس وچیزی هم براش نفرستادم اصلا هم بش شماره ندادم 

وبعد ی ماه فهمیدم از لحاظ فرهنگی واعتقاد اصلا جور نیستیم وبرا همین گفتم قصد ادامه آشنایی ندارم خیلییییی اصرار کرد ک بمون وادامه بده  دوستت دارم ووضع مالیم خیلی‌خیلی خوبع ومیخوام بیام خواستگاریت وازاین حرفا ک راست و دروغش برام مهم نیس چون اصلا وابداااا ب دلم ننشت خلاصه هرچی با زبون خوش گفتم فایده نداشت وبلاکش کردم چند روز بعد صبح یه شماره موبایل ناشناس زنگم زد جواب دادم در کماااال تعجب دیدم همون مرده هست و هر خطیشو بلاک میکردم با ی خط دیگه زنگ میزد جوری ک خطمو از تو گوشی درآوردم 

هرچی بش گفتم شماره منو از کجا آوردی نگفت فقط گفت من خیلی کارام ازم برمیاد میترسم ی کاری بکنه

نیاد الکی الکی بندال زندگیم شه😑😑

زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو❤️🌱 واینکه بترس از بازی که فکر میکنی توش برنده ای👍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسم و فامیلتو میدونسته راحت میتونه گیر بیاره کاری نداره! هیچ گوهی هم نمیتونه بخوره خاک بر سر دختر مردمو میترسونه ، بگو شما هم ادامه بده دهنتو سرویس کنم عن و گوهت یکی بشه

دستت فقط توی جیب خودت باشه 

اسم وفامیلیتومیدونست

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
هکت نکرده شایدم از قبل میشناختت

اخه من اصفهانم اون قشمه کاملا اتفاقی باهم آشنا شدیم 

هیچ ارتباطی نداشتیم

زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو❤️🌱 واینکه بترس از بازی که فکر میکنی توش برنده ای👍
فقط اسممو میدونست

اگه فامیلیت هم میدونست پیداکردن شمارت کاری نداشت ولی چی بگم نمیدونم والا

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
عکسشو ندیدی؟عجب گیریم داده

دیدم چندباری مکالمه تلفنی وتصویری داشتیم 

منم ی چندتا عکسا خودم تو پیجم بود اونم همینطور چندتا عکساش تو پبجش بود

دیدم چندباری مکالمه تلفنی وتصویری داشتیم منم ی چندتا عکسا خودم تو پیجم بود اونم همینطور چندتا عکساش ...

عاشقت شده 🤣🤣🤣بگو نامزد داری دیگه

صلوات بفرستید ثواب صلوات ب اندازه قطرات باران بی شمار است
عاشقت شده 🤣🤣🤣بگو نامزد داری دیگه

چی بگم والا اینم شانس ماست😔