2777
2789
عنوان

هقت خط روزگاره سیگار و مشروب همه کارس این بشر چیکارش کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 38 پست

سن حساسی داره مراقبش باشین 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

بخدا همش از بی توجهی شماست این بچه به این راه کشیده شده 

با یه محبت کوچیک این بچه اینطوری کرده 

فقد دنبال یه راهیه با شما ارتباط بگیره 

بخدا بغض کردم براش الهی من بمیرم براش 

خدا ایشالا به حق امام زمان یطوری دستش و بگیره بکشه بالا 

خانوم ناز😌کمی لوس،بسیارقرتی💅🏻💄👠

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم حس میکنم دقیقا برادرم توجه میخواد

الکی گیر میده دعوا راه میندازه سرصدا میکنه بگه منم هسم

ولی چیکار کنم تا بیای بهش نزدیک شی و یه ذره گرم بگیری باز دعوامون میشه ترجیح میدم سکوت کنم عاطفه‌شو از مادرم دریافت کنه

البته نسخه‌مو برا تو نمیپیچم بهرحال داداشای ما کاملا شبیه هم نیستن شاید تو بتونی بهش نزدیک شی

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد نمیزنند واکنش‌های هردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و گناهکار نگاه نمیکردیم...

اخه اخلاقاش بد بی ادبه پرخاشگره ولی امروز خیلی رحمم اومد بهش

درست میشه عزیزم،سعی کن بهش توجه کنی،معمولا داداشا دوست دارن خواهرشون هواشونو داشته باشه

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
بخدا همش از بی توجهی شماست این بچه به این راه کشیده شده با یه محبت کوچیک این بچه اینطوری کرده فقد دن ...

منم رحمم میاد بهش ولی حرف گوش نمیده درس ول کرده کلا خیلی تحت تاثیر رفیق هم هس 

گناه داره بهش نزدیک شو خواهرشی باهاش حرف بزن 

من جونم برای داداشم درمیره همه کار میکنم براش هواشو دارم با اینکه ازدواج کردم خونه ی خودمم دق میکنم بفهمم ناراحتی داره خدایی نکرده

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
اگه رحمت میومد اینطوری رفتار نمی‌کردی باهاش

عزیزم من خودم کلی مشکل دارم زندگی پر چالشی داشتم خودم کلی مشکل روحی دارم ک هر روز دارم زجر میکشم بابتش 

از طرفی پشت کنکور موندم درگیر درسمم

از ی جهت از اینکه ب کسی حسی داشته باشم متنفرممم دلم میخا  هیچکس دوست نداشته باشم انگار چون ب شدت از از دست دادن میترسم 

از طرف دیگ دعوا های بدی باهم داشتیم کینه دارم ازش 

انقدر روح و روانم اسیب دیده ک دوست داشتن برام هیج معنایی نداره من هیچکس تو دنیا دوست ندارمم هیچکس و مجبورم وگرنه همش اسیب میبینم چون زندگیم نرمال نیس 

اما امشب انگاری یکم بهش حس پیدا کردم

برای پدر مادرت متاسفم چقدر این بچه کمبود توجه و محبت داره تو خونش خدا دلش و آروم کنه😔

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

لطفا بیشتر بهش توجه کنین اون به محبت و توجهتون احتیاج داره

این کارا رو میکنه که جلب توجه کنه 

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A    

بجای اینکه همه مقابلش قرار بگیرین، بهش نزدیک تر میشدین تا کمتر سمت اون چیزا بره. ن اینکه طوری برخورد کنین ک بیشتر فراری شه ازتون

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
2810