2777
2789

من برادرم ۱۷ سالشه 

هفت خط روزگاره سیگار میکشه تا حتی فک کنم گل هم میکشه 

پارتی میره ب شدت خودسر درس ول کرده مدرسه نمیره و... سر همینااا اصلا رابطه خوبی باهاش تو خونه هیچکس نداره من خودم برعکس این بشرم اهل درس و کتاب پادکست و...

امروز برخلاف همیشه سیب زنینی سرخ کرده بودم اضاف اومد دادم بهش 😐بعد انگار برق بگیرشی رفت از بیرون برام ساندویچ خرید اومد اب انار درست کرد برام اورد هعی میومد ب بهانه های مختلف تو اتاقم😐 یا کلیپ بهم نشون میداد تو اینستاااا..... کلا مدام دور و برم میچرخید همیشه میرف تو اتاق بیرون نمیومد

بهش رحمم اومد ی لحظه حس کردم چقدر محتاج توجهه ولی خب مث ادم نیس همه کارس رسمااا حرفم گوش نمیده چیکارش باید کرد تو چهرش اصلا مشخص نیس تشنه توجه😐

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

متاسفانه مشخصه پدر مادرتون کم کاری کردن در حقش....

و نوجوونی پر از دعوا و تنشی داشته

یا برعکس کلا بیخیالش شدن...

شما نزدیکش شو بلاخره برادرته غریبه نیست

راضیش کن بخونه بره دانشگاه یا خدمت بعدش لاقل

خوب وقتی با محبت میشه اصلاحش کرد دریغ نکنید ازش . اینا که گفتی هیچکدوم نشونه هفت خطی و بد ذات بودن نیست

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

سیسی ما اینجا نهایت بگیم کات کن

کاش شما ی فکر اساسی بردارید

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

بهش نزدیک شو براش کادو بخر بهش محبت کن بزار بهت اعتماد کنه باهات دردل  کنه از اینکه نمیتونه حرفهاشو به کسی بزنه پناه برده به سیگار تو نجاتش بده ببرش مشاوره 

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست.... 

آخی بمیرم الهی😂😂😂

داداشا خیلی گناه دارن

تویی که داری این متنو میخونی،                     آره آره دقیقااااا با خودتم!                         امیدوارم یه شب بیاد که از خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞
2810