من ناگت درست کردم ظاهر خیلی خوبی داشت
با چرخ کرده مرغ
نان تست خمیر شده
پیاز سیر
وپور سوخاری
ادویه مخصوص و ادویه جات دیگه
بعدم رو ارد و به قطر نیم سانت پهن کردمو قالب زدم و تو تخم مرغ زدم و بعد هم تو پودر سوخاری دو بار این کارو تکرار کردم
اما این ناگت هر چقدرم که با شعله کم و در بسته سرخ میکنم خیلی بد میشه کلا نپختست و خامه و فکر میکنی خمیر نپخته رو که دورش سوخاریه داری میخوری🤢چون پودر سوخاری خیلی زود میسوزه نمیشه طولانی گذاشت
برای فروش درست کرده بودم اما ترجیح دادم ضررشو به جون بخرم اینا رو ندم دست مشتری الکی زدم فروخته شد که به خاطر این مشتریم نپره چون فروش همبرگر و فلافلو سوسیس کالباسم خیلی خوبه و مشتریا عاشقشن میخواستم ناگتم به محصولات فست فود اضافه کنم که موفق نشد ...