شما برو باشگاه اگه خودت راضی نیست رو بعضی جاها با نظر مربی کار کن پرتر بشه آخه تناسب اندام قشنگه نه ...
بین دوتاش چاقی قشنگه ...خیلی حرف شنیدم از لاغریم ...اراده ندارم .نمیتونم رژیمی ک میدن انجام بدم ...فقط مونده بخدا معجزه کنه برام
سلام دوستای خوبم .شما ک داری امضای بنده رو میخونی میشه ازت خواهش کنم😥برای خوشبختیم برام صلوات بفرستی انشالله ک صد برابرش ب زندگی خودتت برگرده ....خدایاااا تنها امیدم تویی میدونم ک نا امید از درگاهت برنمیگردم ب وقتش جوابو خواهی داد 😊....من اینو تجربه کردم ب چشم دیدم کسی ک خونه پدرش خوشبخته خونه همسرشم خوشبخت میشه کسی ک با با هزاران بدبختی تو خونه پدرش دست پنجه نرم میکنه خونه همسرشم صد برابر بدتر میشه ...خدا زورش ب کسی برسه دیگ تمومه 💔💔💔💔💔خدایااااا مصلحتوووو شکرررر
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
به به😍 خیلی حس خوبیهمن الان دیدم یکی از پالتوهام تنگه برام، خیلی جذبه و باهاش راحت نیستم به فکر رژی ...
من گالری شماری11کیلو کم کردم
هفته ای یک کیلو
الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
اره گلم واسه اون دوستمون گفتم ببین تواون ساعتی که ازادی میتونی غذاهای مورد علاقت بدون چربی وقند بپزی بخوری چون اگه پرهیز کنی بدنت میره توقحطی وبعد مدتی ازرژیم زده میشی وبعدش ولع خوردن میاد سراغت هرچی کم کردی برمیگرده وشایدم بیشتر پس غذاهایمورد علاقت حذف نکن فقط سرخ کردنی ها باقند مصنوعی ونوشابه واگه اهل فست فودی هردوهفته یکبار ب خودت تشویقی بده یه فست فودبخوری وبعدش باید کنار این رژیم پیاده روی تند نرمش خونگی یارقصم داشته باشی زود نتیجه میگیری