2777
2789
عنوان

مامانا بیاین درد دل کنیم

53 بازدید | 8 پست

فقط اینجا رو دارم دردمو بگم، ببینید شماها هم اینطوری هستین؟ ترس از دست دادن پسرم شبانه روز منو دیوونه میکنه،همش میترسم نداشته باشمش،دارم خودمو از بین میبرم به مرز افسردگی رسیدم، تنها هم هستم توی شهر غریب.

الانم که با این اوضاع کشور دیگه بدتررر شده ترس و اضطرابم، میترسم پسرم طوریش بشه😔

عادیه یا باید برم پیش تراپیست؟

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

تا حدودی نگرانی عادیه ولی این جور که به افسردگی کشوندتت نه خب

همه بچه دارن و خانواده و قبول دارم با شرایط الان که همه یکی دوتا داریم و به زززووور حامله شدیم قطعااااا نگرانی هایی داریم ولی این ترس ها نباید زندگی عادیمون رو مختل کنه و فکر و ذهنمون رو مدام درگیر کنه

با توجه ب شرایط ، هممون بخواییم بشینیم فکر کنیم، همین میشیم عزیزم

همون لحظه که فکر میاد سراغت، خودتو مشغول کن

روش های کنترل ذهن رو یاد بگیر

یکیشو اجرا کن

ذهنت رو تا میخواد بره سمت ج.نگ و غم و بدبختی، منحرف کن به یه سمت دیگه

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
برید پیش تراپیستداری روزایی ک میتونی ازش نهایت لذت و ببری هدر میدی

۶ساله خودمو داغون کردم

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤