2777
2789

نی نی یار عزیز می شه از مسولین فنی سایت بخواهید  قابلیت تعلیق موقت با چند تا گزینه زمانی مثلا یک هفته ، دو هفته و یک ماه در گزینه های پروفایل خودمون قرار بدن و تا خودمون بتونیم این کار انجام بدیم!

من خودم بعضی وقت ها واقعا ناراحت می شم یه عده برای تعلیق شدن شروع می کنند فحش می دن یا حرف های بی ربط می زنند ، اگه این قابلیت باشه دیگه همچین موردهایی اتفاق نمی افته! 

احتمالا پاسخ می دین از من بخوان من به راحتی تعلیق می کنم!  خوب این قابلیت بزارید کلی از این درخواست ها کمتر می شه و شما می تونید به کارهای دیگه برسید! 

خدایا خودت به این خوبی ، بنده هات به کی رفتند؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خروج زدن چیه؟

دایره بالا سمت چپ همون که عکس پروفایل روش هست رو بزنی دوتا گزینه داره یکیش خروج هست 

اینجوری از حساب کاربری خارج میشی مثل همون تعلیقی های الان 

ولی هر وقت خواستی خودت میتونی برگردی 

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40