2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از کجا مشخص میشه تو سایته یا نه تو خود سایت مینویسه؟یا موقع امتحان

تو برگه انتخاب واحدت هست 

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!
تو برگه انتخاب واحدت هست

چی نوشته دقیقا اونایی ک امتحانشون مجازیه  ؟؟؟برگه رو دارم ولی شیوه برگزاری امتحان ننوشته یدونه نوشته عادی_شیوه برگزاری کلاس الکترونیکی

چی نوشته دقیقا اونایی ک امتحانشون مجازیه ؟؟؟برگه رو دارم ولی شیوه برگزاری امتحان ننوشته یدونه نوشته ...

تو کارت آزمون مینویسن 

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!
بفرمایید

اگه یادتون باشه تو یک تاپیکی راجب زندگی مامان بابام گفتم از اون مشکلات هفت سال میگذره و این چند سال جدا زندگی میکردن الان رسما میخوان جدا بشن مامان من وسواس فکری داره و از اون زمان به بعد خیلی بدتر شده و دارو اینها هم به زور میخوره و مشاور که اصلا نمیره با اینکه زمان زیادی گذشته ولی مامانم هنوز سرپا نشده و میدونم که با موضوع طلاق نمیتونه خوب کنار بیاد و استرس به شدت براش بده چون سابقه تشنج داره به خاطر وسواساش و الان دارو میخوره و خیلی تحت فشاره چه از جانب خانوادش چه از جانب موضوع طلاق میخواستم راهنمایی کنید که چیکار میتونم کنم تا حداقل یک ذره از این مشکلاتش کمتر بشه؟

جذاب سایتم😜

اگه یادتون باشه تو یک تاپیکی راجب زندگی مامان بابام گفتم از اون مشکلات هفت سال میگذره و این چند سال ...

تاپیکتون را خاطرم نیست

وسواس مادرتون تو چه زمینه هایی بیشتر؟ خودش متوجه وسواسش هست؟ آیا پذیرفته؟