سلام من با این روش درست میکنم هر کی خورده پرسیده چجوری درست کردی چون شبیه کنسرو های لوبیا میشه
اول لوبیا رو توی یه کاسه میشورم آب میریزم روش میزارم روی گاز وقتی جوشید خاموش میکنم و سرشو میزارم تا یکی دو ساعت خیس بخوره
بعد توی زود پز رب گوجه رو با روغن تفت میدم زرد چوبه ویه کم فلفل سیاه و فلفل قرمزاضافه میکنم و بعدش آب لوبیا رو که خیس کرده بودم رو خالی میکنم و لوبیاها رو اضافه میکنم..یه کم با رب تفت میدم آب میزیزم روش میزارم بپزه ..بستگی داره زودپزت چند دقیقه ای لوبیا رو بپزه ..نمک رو هم بعد از پخت اضافه میکنم
نکته* پیاز داغ نریزید ..طعم لوبیا رو عوض میکنه..