2777
2789
عنوان

یه گندی زدم موندم توش نمیدونم چه خاکی سرم کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 6997 بازدید | 162 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان پول ریختم میگه پس نمیدیمگفتم چک هامو بدینگفتن قرارداد داری پس نمیدیمبچه شما جای بچه دیگه پر کرد ...

اسی چقدر پول دادی؟ کامل همه رو دادی؟خوب چه کاریه. اصلا مهد واجب نیست. من باشم همون پول و میدادم کلی وسایل میخریدم بچه تو خونه کلی حال کنه. تازه پیش دبستانی هم لازم نیست.‌من خواهرشوهرم دخترش و حتی پیش هم‌نفرستاد گفت خرج الکی هست. ماشاالله حسابی هم‌زرنگه

چه فکر خوبی اصلا به ذهنم نرسیده بودممنون مهربون

بنظرم تو که بیکاری اون تایم رو

برو مغازه های اون دور و بر شاگردی ای فروشندگی ای لااقل یه چیزی یاد بگیری حیف زمانت نیست ۴ ساعت یه لنگ پا واستی!

میترسم دخترم سر شکسته بشههمه خانواده های پولدارنلباس و ماشینشون کل زندگی مارو میخره به خدامیترسم تو ...

عزیزم هنوز چن روزه داری میری اینجا روحیه ات بخاطرِ سطحِ مالیه خودت و بقیه ریخته به هم،تااخر سال منتظر باش یه ادم‌افسرده بشی که هر روز داره چیزای بالاتر از خودشو میبینه.

حالا که نمیتونی بچه رو از اونجا بیاری بیرون حداقل یکم کمتر فکرو خیال کن و خودتو با بقیه مقایسه کن.تااخر سال چیزی ازت نمیمونه اینجوری خاهر

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.
این چه طرز حرف زدنهبچشو برده یه مهد درست و حسابی گذاشته جایی که فرهنگ درست و حسابی دارن. هدر دادن عم ...

نه هر روز ۴ساعت یخ کنه توی سرما کجا هدر دادنِ عمره؟شما به این‌میگین هدر دادنِ عمر؟

در ضمن اسی همش چشمش به ماشینو خونه زندگی و تیپِ بقیه ی اون اهالی هست،تااخر سال خودش افسرده میشه

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.
الهی 😔😔ولی زندگی نباید سخت گرفت با مشاوره کودک صحبت میکردی راه‌کار میداد آخه اون شرایط هم ببینه بع ...

دوتا مهد نزدیکخونه عوض کردم

تعدادبچه ها بالابود کنار نمیومد

همش بغلم میکرد

اینجا هرکلاس هفت نفرن

باحوصله و مهربونن

کنار اومد

فکر کردم خودم سختی بکشم ولی دخترم شاد باشه

اما الان جا ندارم بمونم وگرنا بازهم تحمل میکردم که خوشحال باشه