2777
2789
عنوان

یه گندی زدم موندم توش نمیدونم چه خاکی سرم کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 6997 بازدید | 162 پست

چی بگم 

حقیقتش من بودم اصلا نمیبردمش مهد که اذیت نشم 

ولی خب تو مادری  من هنوز مادر نیستم بدونم یه مادر چقدر میتونه برا پچش تلاش کنه و دوسش داشته باشه

خانوم پرستار آینده👩🏻‍⚕️📚🌱 محرمی نیست وگرنه که خبر بسیارست :)

عزیزم بخدا قصدم‌توهین نیست خاهرمم بودی همینو میگفتم ولی شما پول نداری عقلم نداری

اخه روز اول که دیدی چقد راهه چجوری این کارو کردی؟عقلت کار نکرد که هر روز چندین ساعت از عمرِ خودتو هدر بدی که مهدِ پایین شهر نره؟

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه مهد کودکه دیگهچرا انقدر سختش کردی مگه کلاس کنکوره😐همونی که به خونه‌ت نزدیک تره ببر

الان پول ریختم میگه پس نمیدیم

گفتم چک هامو بدین

گفتن قرارداد داری پس نمیدیم

بچه شما جای بچه دیگه پر کرده ما ثبت نام نکردیم

عزیزم بخدا قصدم‌توهین نیست خاهرمم بودی همینو میگفتم ولی شما پول نداری عقلم نداریاخه روز اول که دیدی ...

درک نمیکنی

داره واسه سلامت روان و آینده بچش تلاش میکنه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
الان پول ریختم میگه پس نمیدیمگفتم چک هامو بدینگفتن قرارداد داری پس نمیدیمبچه شما جای بچه دیگه پر کرد ...

شوهرت هیچی نمیگه؟

چجوری اجازه داده همچین کاری کنی؟

از مددیر مهد بپرس کاری هست که بری انجام بدی براشون

توی اون تایم که بچت هست

بری کمکشون کنی

حقوق هم نده حداقل تو سرما نیستی

ما بدین در نه پی حشمت وجاه آمده ایم      از بد حادثه اینجا به پناه آمده ایم  
عزیزم بخدا قصدم‌توهین نیست خاهرمم بودی همینو میگفتم ولی شما پول نداری عقلم نداریاخه روز اول که دیدی ...

این چه طرز حرف زدنه

بچشو برده یه مهد درست و حسابی گذاشته جایی که فرهنگ درست و حسابی دارن. هدر دادن عمر؟!

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

فداتشم این چه حرفیه.. میگم تو حیاط مهد بشین نمیشه,؟

میترسم دخترم سر شکسته بشه

همه خانواده های پولدارن

لباس و ماشینشون  کل زندگی مارو میخره به خدا

میترسم توی ذهن دخترم احساس کمبود یا حقارت بمونه

درک نمیکنیداره واسه سلامت روان و آینده بچش تلاش میکنه

خودم بچه دارم

انقد موضوعو گنده نکن بابا ارامش روح چیه

روزای اول بچه نااشناعه یکم‌دیگه میگذشت خوب میشد

روان و اینده برای کلاس کنکور و اینجور چیزاس.

مهد کودک که چیزی نیست بچه یادش بمونه رو اینده اش تاثیر بذاره

میترسم دخترم سر شکسته بشههمه خانواده های پولدارنلباس و ماشینشون کل زندگی مارو میخره به خدامیترسم تو ...

خوشگلم شما اصلا نباید میبردی یجای خیلی با کلاس بچه خب خودشو با دوستاش مقایسه میکنه