2777
2789
عنوان

خانم ها توروخدابیاین حالم خیلی بده نامزدم ب مامانش النگو گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 123193 بازدید | 782 پست

فامیلمون برای زنش ک چند ماه عقد بودن دو ملیارد طلا خریده دختره هم فرار کرده و درخواست طلاق داده ۰😊

دنیای خیلی بدی شده 

نباید ناراحت بشی با حرف شما ک اعتمادش ب دست نمیاد داده دست مادرش ک نگه داره براش وام خودش بوده چ فرقی داره سکه بخره یا  النگو از پول شنا ک نگرفته یرای مادرش هم ک نخریده برای خودش خریده برای زندگیتون خریده آخرش برای شماست دلخور نباش

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات میفرستی برای سلامتی خودم و خانوادم ممنون ؟ اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤

عزیزم حساس نشو ،دادشم برای نامزدش که فامیلمون بود کلی طلا خرید وبراش انداخت ،ما همش استرس داشتیم نکنه بهم بخوره طلاها رو ببره،شاید خودش نه  ،خانوادش اینجور فکر کردن،پس خودتو اذیت نکن بهت اعتماد نداره واینا.....الانم فقط در حدی که بهش بفهمونی از کارش ناراحتی واکنش نشون بده مثلا با تیکه وخنده بگو 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهر شوهرم دولتی پسرشو جمع می‌کنه چیه زنش نمیگه ویراشون خونه و ماشین خرید پسرش اگه پول زیاد .وسکه دستش بیاد میده دست مادرش واونم براشون سرمایه گذاری می‌کنه حس میکنم عروسش ولخرجهبعداز یه مدت حتی خونه پسره رو عوض کرد حتی وسایل خونه  ولی میدونم بیشتر پولاش دست مادرشه ومادره برا خودش بر نمیداه خودش صد برابرشو داره

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم
خواهر شوهرم دولتی پسرشو جمع می‌کنه چیه زنش نمیگه ویراشون خونه و ماشین خرید پسرش اگه پول زیاد .وسکه د ...

پولاش#

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم

مامانش طلا داره یا ن از قبل ؟ 

اگه نداره ک دیگه بعیده پس بده  

زیاد از این مادر شوهرا دیدیم ب فکر خودشونن دلسوز عروس و پسر نیستن 

البته ک آدم خوبم هست 

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️

عیب نداره بابا    دو روز دیگه میخواد بفروشه دیگه توام😐

یه خانم منطقی😄😌  سرحال😀😍 و یه مقدار دم دمی مزاج😬😶 پشت این کاربری نشسته...                (کاربری از اردیبهشت سال ۱۴۰۳ به من واگذار شده تاپیک های قبل از این تاریخ ارتباطی به من ندارن)
فامیلمون برای زنش ک چند ماه عقد بودن دو ملیارد طلا خریده دختره هم فرار کرده و درخواست طلاق داده ۰😊د ...

اسی مثله زن داداش منه

توقع دارن دو روز که اومدن زندگیمونو به پاشون بریزیم

یه خانم منطقی😄😌  سرحال😀😍 و یه مقدار دم دمی مزاج😬😶 پشت این کاربری نشسته...                (کاربری از اردیبهشت سال ۱۴۰۳ به من واگذار شده تاپیک های قبل از این تاریخ ارتباطی به من ندارن)
این موضوع باید تا قبل از ازدواج حل بشه اگر برای پس انداز چرا دستش می‌کنه به نظر میاد دیگ بهتون پس ند ...

دقیقا اصلا با عقل جور در نمیاد میتونست سکه بخره و اصلا نگه ولی اینکه النگو بخره !! بگه النگو بهتر بود !!! بعد بندازه دست مادرش و مادرشم قبول کنه ... !!! منم فکر میکنم دیگه پس نمیگیره و پس هم نمیده مگه بت جنگ و دعوا ...امیدوارم احساسم اشتباه باشه

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

اون مرد هنوز به تو اعتماد نکرده و مطیع امر مادرشه و این زندگیتون به درد نمیخوره تا عقدی کارتو یه سره کن بزار بگن حسودی بزار بگن ندید بدیدی ولی نزار شوهرتو از چنگت در بیارن فردا بری سر زندگیتم بقیه براش پس انداز میکنن تو نمیتونی چیزی بگی و تو حقته از وضع مالی همسرت همونطور ک درکش میکنی با خبر باشی 

بنظرم یک روز که دور هم نشسته بودید مادر همسرتون هم بود بگید به شوهرتون چه کار خوبی کردی بلاخره پس اندازه دیگه انشالله تا موقع عروسی قیمتشون بالا ترمیره بیشتر بدردمون میخوره پولش

بزار بفهمند اونا سهم تو بوده گرفته واسه خودش اینو که بگی موقع جشنتون اونا رو واسه شما نگه میداره

با لبات فاتحه هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشمات مدیونم....یه پناهنده ترسیده تنهام اما پشت مرز تن تو تا به ابد میمونم...
آره بگو بهش الان چیزی نگی دو روز دیگه سرویس طلا میخره دو روز دیگه برید سر خونه زندگبتون ماشین و خونه ...

واقعا برا طرز فکرت متاسفم که دنبال اینی زندگی مردمو خراب کنی و کاری کنی طرف سوءظن بگیره ، چرا عوض اینکه بزرگی کنی راه درستو بهش نشون بدی با زاه کارای احمقانه بیشتر عذابش میدی

2810