2777
2789
عنوان

رفیق ودوست

39 بازدید | 4 پست

دوست صمیمیم بنا ب دلایلی رفت شهر دیگه و یجورایی دور شدیم ازهم.... همش خاطراتش تو ذهنمه جاهایی ک رفتیم وخونمون ک اومده.... امشب گفت ک اون شهر میمونه و ب احتمال زیاد نخاد بیاد دوباره... دلم گرفت یجوریم... کسی تجربشوداشته؟ میشه ی مشورتی بم بدین ک ناراحت نمونم

امروز | 01:31
مهم نیس چقد صمیمی بودین اهداف و مسیر از هم دورتون میکنهتازه میتونی بهش سر بزنی یا میتونه بهت سر بزنه

میتونیم بهم سربزنیم ولی شهردیگس... همش میرم بازار و خیابون یادش ولم نمیکنه هی میگم اومدیم باهم اینجا یا اومد خونمون حالم و بدکرده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میتونیم بهم سربزنیم ولی شهردیگس... همش میرم بازار و خیابون یادش ولم نمیکنه هی میگم اومدیم باهم اینجا ...

با دوستای دیگت وقت بگذرون یا زنگ بزنین بهم دیگه 

هنوزم دلم مهربونه ولی دیگه اجازه نمیده عقلم.

2803