2777
2789
عنوان

قرص ضد پریودی

79 بازدید | 10 پست

سلام آبجی های گلم

میشه در این زمینه اگه اطلاعاتی دارین کمکم کنید

سرکار میرم.. روز پنجم مرخصی دارم همون روزم پریود میشم

چه قرص بخورم کلا ۱۰ روز پریودیم عقب بیفته

ممنون میشم راهنماییم کنین🙏❤ 

هر روز یه ال دی

این جوابه ولی خب قرص خوبی نیست

کسی که برای التیام درد انسان ها تلاش میکند مهربان است ولی کسی که برای التیام درد حیوانات دل میسوزاند مهربان ترین مهربانان است  و من اعتقاد دارم که هنگام مرگم صد ها حیوان برای آرامش روحم دست به دامان خداوند میشوند

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ال دی چطور بخورم... روز بخورم یا شب

شب بعد شام موقع خواب

چون قرص هورمونیه تو روز بخوری کلافت میکنه 

شب قبل خواب بخور که بعدش بخوابی

ولی یه روزم جا ننداز چون پریود میشی

کسی که برای التیام درد انسان ها تلاش میکند مهربان است ولی کسی که برای التیام درد حیوانات دل میسوزاند مهربان ترین مهربانان است  و من اعتقاد دارم که هنگام مرگم صد ها حیوان برای آرامش روحم دست به دامان خداوند میشوند
ال دی چطور بخورم؟؟؟

گفتم بهت ک

شب بعد شام موقع خوابچون قرص هورمونیه تو روز بخوری کلافت میکنه شب قبل خواب بخور که بعدش بخوابی ولی یه ...

سلام خوبی

میگم دیشب قرص ال دی خوردم الان معده درد گرفتم

یعنی قرص بهم نمیسازه؟؟ 

سلام خوبیمیگم دیشب قرص ال دی خوردم الان معده درد گرفتمیعنی قرص بهم نمیسازه؟؟

کلا قرص هورمونی همینجوریه

من میخورم حالت تهوع،سرگیجه،خستگی،اعصاب خوردی اینا برام میاره