2777
2789
عنوان

سقط جنین😭

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 31 پست
دقیقاا وقتی من نمیتونم شرایط ندارم سریع اوکی شد اون وقت میشناسم کسیو 10 ساله بچه دار نمیشه و شرایط م ...

منم شرایطم مث توعه

اوضاع مالی داغون

همین دیروز شوهرم الکی الکی برگشت گفت بنظرم ممنو تو تو آینده از هم طلاق بگیریم تازه بچمم هنو یکسالشه خودمم سنی ندارم اصلا جوونی نکردم موندم چه کنم پولم ندارم قرص بگیرم

تویی که امضامو میخونی،💛میشه برام دعا کنی امسال فرهنگیان قبول شم💛😢
اگه تو ی ادم تو خیابون ببینی ک‌ بدونی سال دیگه سرطان میگیره میکشیش؟برای اینکه سال بعد زندگیش خراب نش ...

بمونه و خوشبخت نشه و عذاب بکشه بهتره؟ اون وقت من خودمو نمیتونم ببخشم ک باعث بدبختیش شدم اگ ی روز بگه کاش هیچوقت نبودم میمیرم من

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقاا وقتی من نمیتونم شرایط ندارم سریع اوکی شد اون وقت میشناسم کسیو 10 ساله بچه دار نمیشه و شرایط م ...

بدبخت تر توعه دلیل نمیشه بکشیش!بعدم تو مگه خدایی ک آینده رو ببینی.این همه ادم بدبخت ک یهووو از ی جا ببعد خوشبخت شدن.

اگه تو مسئول نجات آدما از بدبختی هستی ی چاقو بگیر دستت برو بیرون هرکی فک میکنی بدبخته بکشش. این منطق توعه

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

منم شرایطم مث توعهاوضاع مالی داغونهمین دیروز شوهرم الکی الکی برگشت گفت بنظرم ممنو تو تو آینده از هم ...

دقیقا همین شرایطم پول ندارم زندگی خوبی ندارم جوونی نکردم اینده خوبیم نمیببنم و فقط 20 سالمه هیچ امیدی تو زندگیم ندارم. داشتم دعا میکردم بمیرم فقط 

بدبخت تر توعه دلیل نمیشه بکشیش!بعدم تو مگه خدایی ک آینده رو ببینی.این همه ادم بدبخت ک یهووو از ی جا ...

خب من از زندگی بقیه خبر ندارم ک ولی اون خونه ای ک توش قراره بزرگ بشه میدونم چیه و چی قراره بشه

بمونه و خوشبخت نشه و عذاب بکشه بهتره؟ اون وقت من خودمو نمیتونم ببخشم ک باعث بدبختیش شدم اگ ی روز بگه ...

اره خیلی بهتره.میدونی ما همه گاهی میگیم کاش بمیرم ولی همه میدونیم ک بودن بهتر از نبودنه. تو حق نداری زندگیشو ازش بگیری.درسته ب اصطلاح بچته ولی درواقع بچه تو نیست. بچه ای هست در وجود تو ولی مال تو نیست ک بکشیش اخه.یکم فکر کن ببین این حرف منطقیه من اینو بکشم ک بدبخت نشه؟ تو اگه بکشیش بعد این سرنوشتش خوشبختی باشه حتما ی روز میاد بت میگه چرا نذاشتی من زندگیو تجربه کنم؟ یعنی تو کل عمرم یکبارم نمیتونستم بخندم؟ بعدم تو اگه میخاستی بچه دار نشی باید رعایت میکردی اگرم تموم تلاشتو کردی پس دیگه اصلاااا مقصر نیستی.اگر خیلی هم بدبخت شد حدایی نکرده تو نباید خودتو سرزنش کنی چون تمام تلاشتو کردی بچه دار نشی ولی خدا خاست ب دنیا بیاد

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

خب من از زندگی بقیه خبر ندارم ک ولی اون خونه ای ک توش قراره بزرگ بشه میدونم چیه و چی قراره بشه

اگر تو ی دکتر بودی ک عکس کمر ی بیمارو میدیدی و دقییییق میدونستی ک این بیمار ۲ سال دیگه دیسکش میزنه بیرون نخاعشو قطع میکنه و فلج میشه بهش ی قرص سیانور میدادی ک بکشیش و از بدبختی اینده نجاتش بدی؟

این منطق توعه!

منم نمیخواستم شاید همه بگن سنگدل ولی خب از ی اینده نامعلوم و تو بدبختی زندگی کردن نباشه ک بهتره من خ ...

شاید خدا بخاطر این بچه همه چیز رو بهتر کنه برات

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
شاید خدا بخاطر این بچه همه چیز رو بهتر کنه برات

لعنتی این چ اسمیه🤣🤣🤣🤣🤣

اره خیلی بهتره.میدونی ما همه گاهی میگیم کاش بمیرم ولی همه میدونیم ک بودن بهتر از نبودنه. تو حق نداری ...

بیشتر ترسم اینه مث خودم نشه رفتار پدر و مادراس ک تاثیر میزاره تو اینده بچه ها مث خودم چون تجربه خوبی نداشتم میترسم وگرنه بچه دوس دارم 

ولی با خودم گفتم حداقل تو ی شرایط خوب. دوس داری مث خودت بشه؟ اخه همسرمم دقیقا مث بابامه اخلاقش همش میگم نکنه اون کارایی ک من کردمو اینم بکنه و بدتر بشه همه چی

بیشتر ترسم اینه مث خودم نشه رفتار پدر و مادراس ک تاثیر میزاره تو اینده بچه ها مث خودم چون تجربه خوبی ...

ببین تو میترسی یا نمیترسی نمیتونی ی موجود زنده دیگه رو بکشی. بابااا تو مثلا دهه ۸۰ ای هستی منطقت باید خیلی خفن تر ما هفتادیا کار کنه. اصلا الان تو تصمیم گیرنده نیستی ک این بمونه یا نه. همونطور ک تو اجازه نداری منو بکشی. بعدم از کجا مطمئنی ایندش چجوری میشه؟بابا اینا همش احتماله ک تو میدی.نگرانیت برای ایندش طبیعیه ولی انقدر ادمای بدبخت بودن ک یهو خوشبخت شدن.شاید شخصیت شوهرت مثل بابات باشه ولی شاید شخصیت بچت مثل تو نباشه. یحور دیگه برخورد کنه و نتیجش عالی بشه!

اصلا من میگم تو اگر مطمئنم باشی بدبخت میشه باز حق نداری بکشیش بعد تو داری از قتل بخاطر ی احتمال حرف میزنی؟

دقیقا همین شرایطم پول ندارم زندگی خوبی ندارم جوونی نکردم اینده خوبیم نمیببنم و فقط 20 سالمه هیچ امید ...

وای چقدر مثه همیم منم ۱۹ سالمه تازه یه بچه یسالم دارم خاکتوسرم😑😑😑😭

تویی که امضامو میخونی،💛میشه برام دعا کنی امسال فرهنگیان قبول شم💛😢
2810