2777
2789
عنوان

سقط جنین😭

257 بازدید | 31 پست

بچها تروخدا راهکار بدین برای سقط جنین کمتر از یک ماهشه😭خیلی گیرم دوسش دارم ولی نمیتونم نگهش دارم😭لطفا واسه خودمم سخته ولی اینده نداره این بچه اگ بدنیا بیاد😭

منم سومی رو باردارم ناخواسته با پیشگیری کاندوم.قرص هم خریدم سقطش کنم ولی نتونستم .گفتم وقتی سقطش کنی یعنی به خدا گفتی من بیشتر از تو میفهمم .وقتی خدا خودش داده یعنی به همه چیزش فکر کرده.منم اصلااااا شرایط روانی و مالی بچه سوم ندارم دکتر روانپزشکم قرص هامو قطع کرده حالم خیلی بده ولی دیگه به خدا توکل کردم.به نظرم تو هم نکن

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم با اورژانسی باردار شدم این قرصا اصلا دیگه قابل اعتماد نیست

من از یکی شنیدم که خودش اینجوری بود می‌گفت که چون بچه مثلاً خیلی کم شده تو ایران قرص‌های اورژانسی رو دستکاری کردن که خیلی کم گیری داره و بیشتر اینکه می‌خورم فکر می‌کنم باردار نمی‌شن ولی باردار میشن

منم سومی رو باردارم ناخواسته با پیشگیری کاندوم.قرص هم خریدم سقطش کنم ولی نتونستم .گفتم وقتی سقطش کنی ...

منم نمیخواستم شاید همه بگن سنگدل ولی خب از ی اینده نامعلوم و تو بدبختی زندگی کردن نباشه ک بهتره من خودم ترجیه میدادم هیچوقت نباشم. افسردم. ب این فکر میکنم ک پاسوز من نشه بچه. باباش ادم نرمالی نیست من تو اینده طلاق میبینم دلم نمیخاد ی بچه این وسط باشه اسیب ببینه بچه طلاق بشه یا  من ب خاطر اون جدا نشم م پدر بالاسرش باشه ولی ی عمر تو سروصدا و دعوا بزرگ بشه اصلا حالم خیلی بده ن جسمی ن روحی ن مالی نمیتونم ساپورتش کنم😔همین ک فکر میکنم مامان خوبی نیستم براش بیشتر دلم میخاد نگهش ندارم حداقل هر شخصی لیاقت اینو داره ک دوست داشته بشه و ی زندگی خوب داشته باشه از بدنیا اومدنش پشیمون نشه

منم سومی رو باردارم ناخواسته با پیشگیری کاندوم.قرص هم خریدم سقطش کنم ولی نتونستم .گفتم وقتی سقطش کنی ...

قرص از کجا خریدی چقدر شد هزینش؟

تویی که امضامو میخونی،💛میشه برام دعا کنی امسال فرهنگیان قبول شم💛😢

اگه تو ی ادم تو خیابون ببینی ک‌ بدونی سال دیگه سرطان میگیره میکشیش؟برای اینکه سال بعد زندگیش خراب نشه؟

الان اون درسته تو دل توعه ولی مال تو نیست ی انسان مستقله.حق نداری بخاطر ایندش بکشیش.حق نداری بخاطر خودت یا کسی دیگه بکشیش. فرق اون ک تو دلته با ی ادم رهگذر تو خیابون اینه ک این خیلی کوچیکه و نمیتونه از خودش دفاع کنه اما خیالش راحته ی مامان داره ک مراقبشه.

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

من یه هفته پیش سقط کردم ولی الان خیلی افسردم.ناراحتم هیچکی نمیدونه چه غمی تولدمه فقط کارم گریه س.با ...

دقیقاا وقتی من نمیتونم شرایط ندارم سریع اوکی شد اون وقت میشناسم کسیو 10 ساله بچه دار نمیشه و شرایط مالی همه چی از هر نظر عالی بهترین اینده رو داره اون بچه

اون وقت منی ک خودم هشتم گرو نهمه با پیشگیری حامله شدم ک ی بچه بدبخت تر از خودمو بزرگ کنم

2810