واقعا درکتون نمیکنم اون کاربر نوردختم ی عکس کارت واکسن گذاشته ذخیره کردین انتظار دارید عکس صفحه شناسنامه بچه هاشو بزاره تو سایت عمومی ک اونم ذخیره کنید؟ کدوم ادمی عکس صفحه اول شناسنامشو میزاره ک این کاربر بزاره میتونید تو تاپیکاش نیاید اونقدر بیکارید ک گیر دادین ب این
بهش گفتین بچه سالی اونم کدرت واکسن و شناسنامه بچه گذاشته ک ثابت کنه اصلا من جای اون بودم همونم نمیزاشتم مگه شماها کی هستید ک بخواد براتون ثابت کنه؟ اونم بیکاره ک میشینه بحث میکنه و میخواد خودشو ثابت کنه
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
نی نی یار رو تگ کنم بپرسم چرا امضاتون رو عوض کرده؟ اگه دروغ گفته باشین درجا تعلیق میشین ها
عالم را نشاید که سِفاهت از عامی به حِلم درگذراند که هر دو طرف را زیان دارد ، هیبتِ این کم شود و جهل آن مستحکم. ▪ چو با سِفله گویی به لطف و خَوشی ▪ فزون گرددش کبر و گردنکَشی گلستان سعدی / باب هشتم _ در آداب صحبت / آداب ۵۹
اگر تاپیکش قفل نبود همونجا ریپلای میکردم بهشون میگفتم قفل بود دیدم چند نفری ریختن سر طرف هی تمسخر و اذیت کردن اینجا بهشون گفتم من چند صفحه وقت نزاشتم ب یکی تهمت بزنم و مسخرش کنم