واقعا درکتون نمیکنم اون کاربر نوردختم ی عکس کارت واکسن گذاشته ذخیره کردین انتظار دارید عکس صفحه شناسنامه بچه هاشو بزاره تو سایت عمومی ک اونم ذخیره کنید؟ کدوم ادمی عکس صفحه اول شناسنامشو میزاره ک این کاربر بزاره میتونید تو تاپیکاش نیاید اونقدر بیکارید ک گیر دادین ب این
بهش گفتین بچه سالی اونم کدرت واکسن و شناسنامه بچه گذاشته ک ثابت کنه اصلا من جای اون بودم همونم نمیزاشتم مگه شماها کی هستید ک بخواد براتون ثابت کنه؟ اونم بیکاره ک میشینه بحث میکنه و میخواد خودشو ثابت کنه
هرچی اینقدر گیر دادن ب ی نفر درست نیست البته اگر نمیگین من همون کاربرم
اون ی نفرم حق نداره با تاپیکای چرت و مسخره ی سایت رو سرکار بذاره
حسین عاقبت ب خیرااا♥ چی گفتی تو گوش زهیرااا♥ حب الحسین بگن بریرااا♥ بردی دل از راهب دیرااا♥ هجوم سائلان دور ضریح او مجابم کرد همه دیدند از او خیر و کسی نشنیده لا اینجا امام رضا💚
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
به تو اصلا ربطی نداره مگه تو خودت چکاره سایتی؟ شاخ نی نی سایت؟
طبق متن تاپیک خودت ازت سوال پرسیدم
به بقیه گفتی بیکارید
الان خودت چی هستی؟
💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave
فقط یجاها دروغ گفتی و بعد یادت رفت حرفات عوض شد☹️ تاپیکات هم همش پر از اغراقه و همیشه دعوا میشه تهش عزیزم☹️
عاشق شدهام.شکست خوردهام. پیروز شدهام.اشتباه کردهام.انتقام گرفتهام. تحقیر شدهام. دوست داشته شدهام.به من عشق ورزیدهاند. زیرابم را زدهاند. از کار بیکار شدهام.دستم را گرفتهاند. سفر کردهام. وحشت کردهام.از ته دل خندیدهام.شهری را که دوست داشتم ببینم دیدهام. دیوانهوار رقصیدهام. خدا را گم کردهام. خدا را دوباره پیدا کردهام.سقوط کردهام. در منجلاب دست و پا زدهام.نفرت ورزیدهام. از خودم متنفر شدهام. خودم را دوست داشتهام.برای درست کردن اشتباهاتم از جا بلند شدهام. برای ادامهی یک زندگی جنگیدهام.نفرتهایم فروکش کردهاند.کتاب خواندهام. فیلم دیدهام.فریاد زدهام.گریه کردهام. دوست داشتهام تا ابد جاودانه بمانم. کسانی از دیدنم هیجان زده شدهاند. کسی دوست داشته سرم از بدنم جدا شود. مسیرم را پیدا کردهام. بدنم را به سبک خودم دوست داشتهام.هورمونهای مادرانهام فعال شدهاند.عقل و منطقم غالب شده است.نگذاشتهام شکستم را ببینند.و در تمام این مسیر شبیه هیچکسی نبودهام و چیست زندگی جز همهی اینها... 🍂🔮
استارتر نیازی به انشا نوشتن نبود ما نه تاریخ تولد خواستیم نه عکس جلد شناسنامه فقط قسمت اسم رو خواستیم که ایشون از هرچیزی گذاشت بجز اونی که ما خواستیم بعد هم امضاش رو پاک کرد وقتی به روش اوردن برگردوند قسمت تحصیلاتش هم سوتی داشت یه کاربر به روش آورد اونم حذف کرد
عالم را نشاید که سِفاهت از عامی به حِلم درگذراند که هر دو طرف را زیان دارد ، هیبتِ این کم شود و جهل آن مستحکم. ▪ چو با سِفله گویی به لطف و خَوشی ▪ فزون گرددش کبر و گردنکَشی گلستان سعدی / باب هشتم _ در آداب صحبت / آداب ۵۹