2777
2789
عنوان

خجالت بکشید چقدر بیکارید

| مشاهده متن کامل بحث + 692 بازدید | 48 پست
نه اون رازمامانی بوداعتراف کردمگه من حامله ام من بچم 22ماهشه

اهان پس من اشتباه کردم ببخشید

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو تاپیکت بودم فکر کنم خودت بودی من زیاد یادم نگه نمیدارمعکس سونوگرافی فیک گذاشتی تو نبودی؟

اون راز مامانی بود  که میگف دوقلو باردارم،  عکس سونو فیک گذاشت مچش گرفتن

گف ۱۴ سالمه

🩵💙💙🩵
😞😞

نی نی یار رو تگ کنم بپرسم چرا امضاتون رو عوض کرده؟ اگه دروغ گفته باشین درجا تعلیق میشین ها

عالم را نشاید که سِفاهت از عامی به حِلم درگذراند که هر دو طرف را زیان دارد ، هیبتِ این کم شود و جهل آن مستحکم.  ▪ چو با سِفله گویی به لطف و خَوشی ▪ فزون گرددش کبر و گردنکَشی   گلستان سعدی / باب هشتم _ در آداب صحبت / آداب ۵۹ 
2803
طبق متن تاپیک خودت ازت سوال پرسیدم به بقیه گفتی بیکارید الان خودت چی هستی؟

اگر تاپیکش قفل نبود همونجا ریپلای میکردم بهشون میگفتم قفل بود دیدم چند نفری ریختن سر طرف هی تمسخر و اذیت کردن اینجا بهشون گفتم من چند صفحه وقت نزاشتم ب یکی تهمت بزنم و مسخرش کنم

فقط 17 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فک کن چقدبیکارن اومدن عکس ده روزپیش روذخیره کرده کامواصورتی به من گفت فیکی منم عکس گذاشتم خدارحم کردعکس صفحه شناسنامه نزاشتم😭😭

نوردخت وماهدختم😍خدایادخترانم رودرزیرسایه الطاف ومحبتت محافظت بفرما❤️

بعدشم ایشون هم به مجردا توهین کرد

تاپیکاش جنجالیه

من هم به ایشون گفتم نویسنده خوبی هستی

اما الان داره میگه اسم دخترام یه چیز دیگس

در صورتی امضا یه چیز دیگس

مردم مسخرن یا چی

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

طُ قشنگترین پارت زندگیمی آوا🤍⁦⁠)⁩:

2804
بعدشم ایشون هم به مجردا توهین کردتاپیکاش جنجالیهمن هم به ایشون گفتم نویسنده خوبی هستیاما الان داره م ...

بیخیالش شید بابا 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نی نی یار رو تگ کنم بپرسم چرا امضاتون رو عوض کرده؟ اگه دروغ گفته باشین درجا تعلیق میشین ها

تگ کن امضام سرشب نبودبچه هاگفتن دوباره رفتم نوشتم چرابایدپاک کنم وقتی اسم کابریم اسم بچه مه؟

نوردخت وماهدختم😍خدایادخترانم رودرزیرسایه الطاف ومحبتت محافظت بفرما❤️

2805
بعدشم ایشون هم به مجردا توهین کردتاپیکاش جنجالیهمن هم به ایشون گفتم نویسنده خوبی هستیاما الان داره م ...

خدایی کدوم آدم احمقی عکس اول شناسنامه میزاره ک این بزاره چ خواسته غیر معقولیه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تگ کن امضام سرشب نبودبچه هاگفتن دوباره رفتم نوشتم چرابایدپاک کنم وقتی اسم کابریم اسم بچه مه؟

دلیلی هم نیست نی نی یارا پاک کن مگ چی گفتی 😐😐😐

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

طُ قشنگترین پارت زندگیمی آوا🤍⁦⁠)⁩:

2801