2777
2789
عنوان

خجالت بکشید چقدر بیکارید

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 48 پست
نه اون رازمامانی بوداعتراف کردمگه من حامله ام من بچم 22ماهشه

اهان پس من اشتباه کردم ببخشید

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو تاپیکت بودم فکر کنم خودت بودی من زیاد یادم نگه نمیدارمعکس سونوگرافی فیک گذاشتی تو نبودی؟

اون راز مامانی بود  که میگف دوقلو باردارم،  عکس سونو فیک گذاشت مچش گرفتن

گف ۱۴ سالمه

🩵💙💙🩵
😞😞

نی نی یار رو تگ کنم بپرسم چرا امضاتون رو عوض کرده؟ اگه دروغ گفته باشین درجا تعلیق میشین ها

| نه هرکه در مجادله چُست در معامله درست | | اگر کسی در گفت و گو خوش سخن و زیرک باشد دلیل بر آن نیست که در رفتار و عمل هم همانگونه باشد |   ▪ گلستان سعدی / باب هشتم ( در آداب صحبت ) / آداب ۴۱ 

2805
طبق متن تاپیک خودت ازت سوال پرسیدم به بقیه گفتی بیکارید الان خودت چی هستی؟

اگر تاپیکش قفل نبود همونجا ریپلای میکردم بهشون میگفتم قفل بود دیدم چند نفری ریختن سر طرف هی تمسخر و اذیت کردن اینجا بهشون گفتم من چند صفحه وقت نزاشتم ب یکی تهمت بزنم و مسخرش کنم

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فک کن چقدبیکارن اومدن عکس ده روزپیش روذخیره کرده کامواصورتی به من گفت فیکی منم عکس گذاشتم خدارحم کردعکس صفحه شناسنامه نزاشتم😭😭

نوردخت وماهدختم😍خدایادخترانم رودرزیرسایه الطاف ومحبتت محافظت بفرما❤️

بعدشم ایشون هم به مجردا توهین کرد

تاپیکاش جنجالیه

من هم به ایشون گفتم نویسنده خوبی هستی

اما الان داره میگه اسم دخترام یه چیز دیگس

در صورتی امضا یه چیز دیگس

مردم مسخرن یا چی

فقط 22 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

https://daigo.ir/secret/8653075391 در هر سنی میتوانی پُفک بخوری و آخرسر انگشتانت را با لذت لیس بزنی، میتوانی بجای اینکه فقط نیمکت‌های پارک را حق خودت بدانی مانند ۷-۸ سالگی‌ات تاپ سوار شوی و تاپ تاپ عباسی بخوانی،نگرانِ چه هستی؟!مَردُم؟!؟بگذار دیوانه خطابت کنند اما تو زندانی یک عدد نباش!بگذار بین تمام ناباوری‌ها، دروغ‌ها،تنهایی‌ها و آلودگی‌های این شهر لحظاتی مانند کودکی‌ات بخندی!تو هنوز همانی! چیزی جز یک سن در تو تغییر نکرده!فقط چند سال بیشتر اسیر زندگی شده‌ای!فقط چند سال...!هیچوقت دیر نیست.

بعدشم ایشون هم به مجردا توهین کردتاپیکاش جنجالیهمن هم به ایشون گفتم نویسنده خوبی هستیاما الان داره م ...

بیخیالش شید بابا 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نی نی یار رو تگ کنم بپرسم چرا امضاتون رو عوض کرده؟ اگه دروغ گفته باشین درجا تعلیق میشین ها

تگ کن امضام سرشب نبودبچه هاگفتن دوباره رفتم نوشتم چرابایدپاک کنم وقتی اسم کابریم اسم بچه مه؟

نوردخت وماهدختم😍خدایادخترانم رودرزیرسایه الطاف ومحبتت محافظت بفرما❤️

اون راز مامانی بود که میگف دوقلو باردارم، عکس سونو فیک گذاشت مچش گرفتنگف ۱۴ سالمه

دقیقا 😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

https://daigo.ir/secret/8653075391 در هر سنی میتوانی پُفک بخوری و آخرسر انگشتانت را با لذت لیس بزنی، میتوانی بجای اینکه فقط نیمکت‌های پارک را حق خودت بدانی مانند ۷-۸ سالگی‌ات تاپ سوار شوی و تاپ تاپ عباسی بخوانی،نگرانِ چه هستی؟!مَردُم؟!؟بگذار دیوانه خطابت کنند اما تو زندانی یک عدد نباش!بگذار بین تمام ناباوری‌ها، دروغ‌ها،تنهایی‌ها و آلودگی‌های این شهر لحظاتی مانند کودکی‌ات بخندی!تو هنوز همانی! چیزی جز یک سن در تو تغییر نکرده!فقط چند سال بیشتر اسیر زندگی شده‌ای!فقط چند سال...!هیچوقت دیر نیست.

بعدشم ایشون هم به مجردا توهین کردتاپیکاش جنجالیهمن هم به ایشون گفتم نویسنده خوبی هستیاما الان داره م ...

خدایی کدوم آدم احمقی عکس اول شناسنامه میزاره ک این بزاره چ خواسته غیر معقولیه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تگ کن امضام سرشب نبودبچه هاگفتن دوباره رفتم نوشتم چرابایدپاک کنم وقتی اسم کابریم اسم بچه مه؟

دلیلی هم نیست نی نی یارا پاک کن مگ چی گفتی 😐😐😐

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2810