meowdoleh مدیر عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 1191 عنوان شعر مورد علاقتونو بگینننن | مشاهده متن کامل بحث + 105 بازدید | 23 پست یک عمر را به روزه به سر برده ام مگر روزی لبت رسد به لب روزه دار منامید وصال تو مرا عمر بیفزود خود وصل چه چیز است که امید چنین است 1403/07/29 | 22:47 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چیپسفلفلی2 عضویت: 1402/01/11 تعداد پست: 1803 تا زمانے ڪه رسیدن به تـو💙 امکان داردزندڱے درد قشنڱیست ڪه جریان داردزندڱے درد قشنڱیست بجز شب هایش🌙ڪه بدون تو فقط خواب پریشان دارد💔 من یه آدمِ موودیام,اما توو هر موودی دوسِت دارم.
meowdoleh مدیر استارتر عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 1191 تا زمانے ڪه رسیدن به تـو💙 امکان داردزندڱے درد قشنڱیست ڪه جریان داردزندڱے درد قشنڱیست ... 🥺❤️قشنگه
چیپسفلفلی2 عضویت: 1402/01/11 تعداد پست: 1803 اینو از یکی شندیدم🙂💔اتل متل جدایی🫸🫷عروسکم کجایی🧸گاو حسن پریشون🐮یه دل دارم پر از خون🩸عشقم رفته هندستون💊خونم شده قبرستون⚰یه دنیا غصه بردار🔵اسمشو بزار بچگی🙍♀تا آخر زندگی:)آچین و واچین تموم شد🌬عمر منم حروم شد🍷 من یه آدمِ موودیام,اما توو هر موودی دوسِت دارم.
meowdoleh مدیر استارتر عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 1191 اینو از یکی شندیدم🙂💔اتل متل جدایی🫸🫷عروسکم کجایی🧸گاو حسن پریشون🐮یه دل دارم پر از خون🩸عشقم رفته ... 💔
kchan عضویت: 1403/04/10 تعداد پست: 4 بمیرید بمیرید در این عشق بمیریددر این عشق چو مردید همه روح پذیریدبمیرید بمیرید و زین مرگ مترسیدکز این خاک برآیید سماوات بگیریدبمیرید بمیرید و زین نفس ببریدکه این نفس چو بندست و شما همچو اسیریدیکی تیشه بگیرید پی حفره زندانچو زندان بشکستید همه شاه و امیریدبمیرید بمیرید به پیش شه زیبابر شاه چو مردید همه شاه و شهیریدبمیرید بمیرید و زین ابر برآییدچو زین ابر برآیید همه بدر منیریدخموشید خموشید خموشی دم مرگستهم از زندگیست اینک ز خاموش نفیرید Mid w stu💕 Tbriz
meowdoleh مدیر استارتر عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 1191 بمیرید بمیرید در این عشق بمیریددر این عشق چو مردید همه روح پذیریدبمیرید بمیرید و زین مرگ مترسیدکز ای ... چه قشنگ
heyrankhaton عضویت: 1402/11/08 تعداد پست: 475 یک دست جام باده و یک دست زلف یار رقصی چنین میانه میدانم ارزوست این آدم غمگین از دور قشنگ است 🦋🍃
meowdoleh مدیر استارتر عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 1191 یک دست جام باده و یک دست زلف یار رقصی چنین میانه میدانم ارزوست 😭❤️✨