2777
2789

ز جمع زاهد و شیخی که خود را پاک می‌داند

نبردم ره بدین معنا. هزار انگشت به لب کردم

به ناگه دیدم عیسایی که مصلوب گناهان ست

به خونش تلخی زهرم. گوارا چون رطب کردم

در میخانه بشکستم. کف میخانه را گشتم

شراب فیض را دیدم به لطف او طرب کردم

دلت را خانه ما كن، مصفا كردنش با من.

به ما درد دل افشا كن، مداوا كردنش با من.

اگر گم كرده اي اي دل، كليد استجابت را.

بيا يك لحظه با ما باش ،‌ پيدا كردنش با من.

بيفشان قطره ی  اشكي، كه من هستم خريدارش.

بياور قطره اي اخلاص، دريا كردنش با من.

اگر درها به رويت بسته شد، دل بر مكن، بازآ.

درِ اين خانه دق الباب كن، وا كردنش با من.

به من گو حاجت خود را، ‌اجابت مي كنم آني.

طلب كن آنچه مي خواهي، مهيا كردنش با من.

بيا قبل از وقوع مرگ، روشن كن حسابت را.

بياور نيك و بد را، جمع و منها كردنش با من.

چو خوردي روزي امروز، ما را شكر نعمت كن.

غم فردا مخور، تأمين فردا كردنش با من.

به قرآن، آيه رحمت، فراوان است اي انسان.

بخوان اين آيه را، تفسير و معنا كردنش با من.

اگر عمري گنه كردي، مشو نوميد از رحمت.

تو توبه نامه را بنويس ،‌ امضا كردنش با من.

ژولیده نیشابوری.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبله را گم کرده ام هر سو که میگردم تویی

منتظر در سجده گاه پس کی اذانم میشوی؟ 

یادمه اولین باری که نگاهم به نگاهت گره خورد فهمیدم تلخی فقط فنجون قهوه کافه ی شهر نیست... یه نوع تلخیم هست که خیلی شیرینه مثل چشمای تو که با تلخی نگاهم میکرد.    -پناه.                                                           

در پیله تا به کی بر خویشتن تنی

پرسید کرم را مرغ از فروتنی

تا چند منزوی در کنج خلوتی

دربسته تا به کی در محبس تنی

در فکر رستنم ـپاسخ بداد کرم ـ 

خلوت نشسنه ام زیر روی منحنی

هم سال های من پروانگان شدند

جستند از این قفس،گشتند دیدنی

الهی وربی من لی غیرک یاغیاث المستغیثین

شعری که خودم نوشتمش:))

کودکی دوران شیرینیست

که یادش درد ها آرد 

بزرگسالی چه پر درد است 

که کودک ها آرزو دارند...☺

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤
چه قشنگگگگ

😘😍❤

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤
🥺❤️

امضام.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.