2777
2789
عنوان

اگه اونی دوستش دارم زن بگیره میرم

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 32 پست
منظورت چیه چرا واصح تر بگین

دلم برای عاشقا سوخت

یه لحظه خودمو جات گذاشتم درکت کردم حالتو فهمیدم

بر عکس بقیه که سرزنشت کردن😔

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
اگ تو هووی اون زن بشی. یکی از ما خانمای سایت هم ب نمایندگی از ستاد حمایت از زنان اول، میایم زن سوم م ...

توروحت عزیزم

پوکیدم ازخنددددده

شازرده کوچولو یه گل قشنگ توی کهکشون دل تنگته❤️‍🩹 شازده کوچولو دنیابی رحمه، این زمین پر از غصه و درده💔 دلامون تنگه دستامون سنگه همه حرفامون بازی ورنگه.. وقتی که داشتی میرفتی، جانم به پیراهنت گیر کرده بود :)درست نزدیک اون پارک ـ. بعدازاون چیزی درمن شکست و مردم..دیگه هیچی برام مهم نیست حتی پامو از پتو درمیارم، بذار جن پامو بخوره دیگه کیک شکلاتی نمیخورم دیگه شکولات دوسندارم آبمیوه انبه رو ترک کردم... توخدای روی زمینم بودی همیشه عاشق اون ذهنیتی ک ازت داشتم میمونم،،، هرچند تو بد کلاهی سرم گذاشتی.... حلالت میکنم امامیسپارمت بخدا.. من بگزرمم خدا از حق بندش نمیگذره.. خداحافظ ای عشق قدیمی... مثل من کسی شبیهت نمیشه مثل من کسی رفیقت نمیشه.... جای من وسط قلب توبوده قلب من خونه امن  توبوده.. خداحافظت عشق قدیمی، خداحافظت همدم شبهام، خداحافظ ماه قشنگم، خاطراتتو میبرم همرام مینویسمشون توی شعرام....مینویسم اسم تو رو روسینم تو رو بازتورویامیبینم......  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلم برای عاشقا سوختیه لحظه خودمو جات گذاشتم درکت کردم حالتو فهمیدمبر عکس بقیه که سرزنشت کردن😔

این عزیزم عشق نیست خودخواهی استارتر هست باوجود گذشت یکسال هنوز میگه کنارش باشم زن اول باشم و از این حرفا عشق یعنی گذشت و فداکاری نه خودخواهی طرف اگه میخواست و میدونه استارتر میخادش  حتما یه خبری ازش می‌گرفت یه حرفی میزد ایشون خودخواهه حاضره با روح و روان طرفش بازی بشه ولی اونو مال خودش کنه میخاد مالک جسم اون آدم باشه و این اسمش عشق نیست

🌈 متاهل و پایبند به زندگی مشترک💍درخواست دوستی آقایون⛔️