2777
2789
یعنی چی؟ چاق میکنه؟

ن عزیزم ن خواهرم نه.فیبر فقط واس هضم بیشتر ب کار میره ب هیچ عنوان حتی پرروغن با کره ربطی ب چاقز نداره.یکم توگوگل درباره خانوادا فیبر ها بخون.مسلمه که نه.کربوهدزرات ها مثل سیب زمزنی سفیده تخم مرغ...چاق میکنن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا خواهر من پفیلا میخورد فقط هر وقت گرسنه بود. جای غذا. هفته ای ۲کیلو کم کرد

عه چه خوب

منم رژیمم و واقعا گرسنه ام میشه و خیلی سخته😢

میخواستم موقع گرسنگی پفیلا بخورم 

عه چه خوبمنم رژیمم و واقعا گرسنه ام میشه و خیلی سخته😢میخواستم موقع گرسنگی پفیلا بخورم

بخور فقط کم روغن و بی نمک درست کن. فلفلم خواستی بزن برای چربی سوزی خوبه البته اگه حساسیت نداری

کاش روزی بیاد که حال دل همه خوب باشه
ن عزیزم ن خواهرم نه.فیبر فقط واس هضم بیشتر ب کار میره ب هیچ عنوان حتی پرروغن با کره ربطی ب چاقز ندار ...

چی میگی😐  هر ۱۰۰ گرمش ۵۰۰ کیلو کالری انرژی داره بعد شما میگی با کره هم چاق نمیکنه 😂

چی میگی😐 هر ۱۰۰ گرمش ۵۰۰ کیلو کالری انرژی داره بعد شما میگی با کره هم چاق نمیکنه 😂

عزیزم اول برو درباره فیبربخون بعدبیا.خود فیبر باعث میشه گلیسیرن چ چرب چ خشک جذب نشه باعث پاکسازی میشه از طریق روده.نبات جان اگ خوندی ب حرفم رسیدی منم دعاکن

والا دکتر تغذیه به من پیشنهاد داد واسه افزایش وزن خیلیم موثر بود

مطمین باش فقط فیبر خالی بهت نداده برگه تجویزببین کنارش پر کربوهیدرات بوده واس چاقی بخاطر هضم معده فیبرم میزارن کنارش معده ب راحتی حل کنه.مثلا دسر بعد ناهار شام  ژله چاق میکنه؟خیر فقط بهتر هضم میکنی

سلام عزیزم خوبی ببخشید یه سوال داشتم ازتونشما هم گواتر داری؟ تو یه تاپیک دیدم نوشته بودیمیشه از علائ ...

سلام عزیزم

بله گلم تقریبا به ۷ سالی میشه

خود گواتر که علائم خاصی ندارم...اما کم کاری تیرویید هم همراهش گرفتم که علائمش بی حوصلگی.خستگی..خشکی پوست.ریزش مو

2810