2777
2789
عنوان

توروخدا منه بدبختو راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 4688 بازدید | 281 پست
ترووبخدا راس میگین باردار نیستم از علاییم گفتین؟؟؟؟؟؟خاهش میکنم جوابم بدینمیگیرم مجبورم دیگ شما میگی ...

ببین عزیزم اولین روز پریودت میشه روز ۱ سیکل

اگر دوره‌هات منظم و ۳۰ یا ۲۸ روزه‌ست خب حدودای روز ۱۴ سیکل میشه تخمک‌گذاریت، تازه اون موقع اگر اقدام کنی و لقاح انجام بشه حدودا ۱۰ تا ۱۵ روز طول میکشه تا بفهمی بارداری یا نه و تقریبا سر موعدت لک لانه گزینی ممکنه ببینی، و بعد اون بی بی مثبت میشه.

ولی گاهی در اثر تغییر فصل، سیکل خون‌ریزیت کوتاه میشه و خون کامل تخلیه نمیشه، مثلا ممکنه دو سه روز بعد گرمیجات زیاد بخوری یه چیزی اون تو مونده تخلیه بشه مثل لک و اینا ببینی، 

اصلا حالت‌هایی که داری به بارداری نمیخوره عزیزم به این راحتیا نیست ما همگی مدتهاست اقدامیم 😀

ولی چون همیشه یه سری استثنا وجود داره بی بی چکتو بزن مطمئن بشی منفیه و اینقدر استرس به خودت ندی

در ضمن دمنوش گرم و زعفران و عسل و سیاهدانه و این بند و بساطا رو بخور رحمت گرم بشه شاید سردی رحم داری که بعدش لکه بینی داشتی

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

بعدم اینکه همه خانوما لک لانه گزینی ندارن و یه تعداد محدود تجربه‌ش میکنن

لکه بینی دلایل مختلفی داره عزیزم شاید رابطه خ.شن بوده مثلا

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی شما حامله نیستی دختر خوب توبه کن.

بخداااا من حامله نباشم دیگ از غلطا نمیکنم اینم گولم زدخلک تو سرم کنن من دوشیزه بودم سرم به کارمه احساسی شدم اصلا نمیدونم با چه عقلی این کارو کردم 

فقط بادار نباشم خیلی نگرانم اول فکرشو نمیکردم این لکه بینی جدی باشه همیجوری اتفاقی توی نی نی سایت یه تاپیک دیدم راجب لکه رفتم راجبش تحقیق کردم اینجور چیزای خوندم ک بارداریه اینا نگران شدم 

توروبخدا راس میگین واقعا؟؟؟؟؟؟؟چون منم پریودم چهار روزه تموم شد در حالی که تا شیش روز یا هفت روز طول ...

اره گلم متوجه ام حالا بخاطر تغییر هورمونی یا رژیم غذایی یا استرس وغیره این ماه روتین پریودت تغییر کرد و یکم زودتر تموم شد و باقی مونده خون مجدد ازت خارج شد بارداری کجا بود پریود شدی تو. این استرست بدتر میکنه حالتو که

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
من ماما هستمبیا پی وی

مامایی که خیلی یهویی در راه رضای خدا میاد پیوی کاربرای مجازی مشاوره میده هه😏

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
دوره ی خجالت و مامانی بودن و اینا گذذذشتههعههه. ول کن این حرفا رو. چطور وقتی رابطه داشتی خجالت نک ...

توروخدا قضاوتم نکنید خیلی پشیمونم😔اخه یبار خاستم قرص عفونت واژن بگیرم قرصی بود که برای خارش ایناعه بخاطر پریودم دوش میگرفتم عفوتت گرفته بودم رفتم اون قرصو بگیرم سوال پیچم کردن گفتن عقونت برا چی بوده به چه علت بوده چجوریه خانمه خیلی ازم سوال کرد نمیدونم قیافه نگران منه ضایه بود یا ن بخاطر این میگم برم بگیرم اینجور سوالای باز نکنن

فک کن یه درصد احتمالش باشه به جای استرس یه بیبی چک بخر خیال خودتم راحت میشه اول صبح تست کن

یا خداآااا اگر بودم چه غلطی بکنمممممم بخدا این فرار میکنه من میمونم وین بدبختییییی 😭😭😭ای خداااااا کاش همین فردا پریود شم من یخورده چاقم شدم خب شکم یه کوچولو اوردم انقد استرس دارم فک میکنم این شکمه ماله بچس 

میگیرم‌مجبورم دیگه بیبی

نه نترس قباله ازدواج نمیخوان ازت مگه هرکی بیبی چک بخره یعنی برا خودش میخواد؟ شاید برای مادری ...

چمیدونم قبلا قرص عقونت خاستم بگیرم برای خودم دوران پریودی دوش میگرفتم عفونت ریزی داشتم بعد رفتم یگیرم خانومه سوال پیچم‌میکرد برا چینه عقونت چیه چجوری اینجوری شدی ترسیدم گفتم نکنه برم‌بگیرم باز این سوال بکنن ازم 

لازمه انقد با جزئیات بگم؟😂🤦🏼‍♀️😭

اسی میام سرمو میکوبم به دیوار دارم باهات شوخی میکنم اونا کار ندارن برا کی میخوای اصلا توضیح نده معمولا همون قسمت صندوق می‌ذارن همونجا بگو یه بیبی چک لطفاً کارتو بده حساب کن بیا

ببین عزیزم اولین روز پریودت میشه روز ۱ سیکلاگر دوره‌هات منظم و ۳۰ یا ۲۸ روزه‌ست خب حدودای روز ۱۴ سیک ...

اهاااآا خدا خیرت بده انقد دقیق گفتی یه خانومی اومد گفت علایمم مثل توعه همون بار اول حامله شدم شکم چهارمم هستش سکته رو زدم

طبق گفته هاتون من ماه قبلی پریود شدم و دقیق سه روز بعد از اینکه پریودم تموم شد لکه اومد رنگشم قهوه ای بود نمیدونم قرمز تیره بود بین اینا و اینکه شما میگی لکه بینی روز موعد اتفاق میوفته ولی من بعد از پریود بوده لکه بینی پس ینی بادارم نیستم درست متوجه شدم حرفاتونو؟؟؟؟؟؟؟؟

بعدم اینکه همه خانوما لک لانه گزینی ندارن و یه تعداد محدود تجربه‌ش میکننلکه بینی دلایل مختلفی داره ع ...

افریییین دقیق گفتی حالا جزئیات نگم یکم حیا داشته باشم🤦🏼‍♀️

یه خانومی گفتن علایم شمارو داشتم بادارم ترسیدم بخدااا ولی هنوز پریود نشدم ای خدا

2810