2777
2789

چکار کنیم آخه با مردی ک عادت کرده ب این فیلمای کوفتی

واقعا دیگه دیوونم کرده هر راهی رو امتحان کردم نمیتونه ترک کنه

کارش هم یجوری محل کار خلوته و پشت میزه لامصببببب

شبام ک گاهی من خوابم پا میشه میبینه

میخوام بکشمشششششششششش بعدا ک تو گوشیش میبینم دیده

بعد اونا انداماشون خیلی قشنگه من ن سفیدم ن بالاتنه و پایین تنه ی ....

کلا اعصابم بهم ریخته تازه هم زایمان کردم پول عملم ندارم😂

کسی تجربه داره؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803

فک میکنی فقط شوهر تو میبینه؟ نخیر همه میبینن، تازه خداروشکر کن که به دیدن فیلم قانع است ، بعضی ها تا لمس واقعی ده تا هرزه و نکنن آروم نمیگیگیرن 

کلا مردا همینن فک نکن شوهر بقیه پیغمبر هستن

سخت نگیر یه مدت که گذشت براش عادی میشه و بی علاقه میشه . یه واقعیت اینه که همه مردها دوست دارن ببینن و هرکدام امکانات مهیا باشه نگاه میکنن .

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم .                      

2804

روانشناسی سیاه : 

این بار خواست ببینه توهم با مهربونی و آرامش و علاقه کامل بگو منم میخوام ببینم باهات 

_ خیلی خیلی مشتاق بگو و بعد با آرامش و اشتیاق بشین ببین باهاش 

_ می‌دونم واست سخته و شایدم حالت بهم بخوره اما به رو خودت نیار نهایتا نیم ساعت میخوای تحمل کنی 

_ بشین با لذت نگاه کن و توجه‌ت بیشتر تو فیلمه به جنس مخالف باشه 

+ طرف میفهمه داره چیکار باهات میکنه و محال ممکنه دیگه بره سمت این چیزا 🤭🤫

In god we trust ❤️
روانشناسی سیاه : این بار خواست ببینه توهم با مهربونی و آرامش و علاقه کامل بگو منم میخوام ببینم باهات ...

مشکل اینه جنس مخالف چیزی برای توجه نداره ، همه توجه ها روی خانوماست همیشه 😂

روانشناسی سیاه : این بار خواست ببینه توهم با مهربونی و آرامش و علاقه کامل بگو منم میخوام ببینم باهات ...

اینکار نکنیا من کردم زندگیم رفت روهوا بعضی مردا جنبه ندارن قبح کارشون ازبین میره 

2805
اینکار نکنیا من کردم زندگیم رفت روهوا بعضی مردا جنبه ندارن قبح کارشون ازبین میره

یه سری کارا رو نباید بکنی 

یارو اگه خیانت کرد ، بخوای بفهمونی کارش چقدر برات سخت بوده که نباید بری خیانت کنی و با یکی بری تو رابطه 😂

ولی از این قبال کار های همسر ایشون میکنه رو میشه کامبک زد و بهش بفهمونی که کارش اذیتت میکنه اگه طرف با حرف حالیش نمیشه

In god we trust ❤️
یه سری کارا رو نباید بکنی یارو اگه خیانت کرد ، بخوای بفهمونی کارش چقدر برات سخت بوده که نباید بری خی ...

میگم نکن دختر بعضی‌ها وقتی فیلم میبینن بی غیرت میشن براشون مهم نیست 

2801