2777
2789
عنوان

خدا لعنت کنه شوهری که فیلم میبینه رو

| مشاهده متن کامل بحث + 890 بازدید | 42 پست
الان ۵ ساله داره میبینه😓

خب ببینه چی از تو کم میشه فکر میکنی میره دنبال اون زنها ؟ شاید کلی حرکات و فنونی که بلد نبوده هم از همین فیلمها یاد گرفته . بهترین روش بیخیالی هست بخدا یه کسایی این فیلمها رو نگاه میکنن که آدم باورش نمیشه . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم .                      

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فک میکنی فقط شوهر تو میبینه؟ نخیر همه میبینن، تازه خداروشکر کن که به دیدن فیلم قانع است ، بعضی ها تا ...

همه رو با شوهرای خودتون قاطی نکنین🥴

میدونم الان میگی شوهر توام میبینه ولی هنوز نفهمیدی!

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا انطور که میدیدم نمیبینم``

روانشناسی سیاه : این بار خواست ببینه توهم با مهربونی و آرامش و علاقه کامل بگو منم میخوام ببینم باهات ...

ببین شاید باورت نشه ی ماه کامل ی جوری نشون دادم انگار معتاد شدم ب این فیلما

اوایل میگف اشکالی نداره ببین اخرش پیش خودم میخوابی دیگه

ولی بهش هی با خنده میگفتم نگا اینا چقد طولانیه و همش رو مرد استپ میزدم و 

وقتی از بیرون میخواس بیاد خونه میرفتم رو فیلم میگفتم حق داشتی ببینی خیلی حال میده از اونموقع تو این فیلمام

اوایل باورش نمیشد ولی بعد وقتی دید حس میکنم شوهرم برام کافی نیست باور کرد

اومد بهم گف دیگه منم نمیبینم توعم نبین هرموقع من دیدم برو ببین

ی مدت سفت و سخت گذاشت کنار

ولی دوباره بعد ی ماه رفت دید

بهمم گف من واقعا نمیتونم و چندین ساله عادت دارم توعم اگه میبینی ب روی من نیار و تو خلوتت برو ببین😐

اینجا دیگه کلا نا امید شدم ازش

2803
نه همون‌جوری که یه خانم معمولی و عادی نسبت به دیدن اون خانوم بازیگر و فرم بدنش و .... ناراحت میشه چو ...

ببین من هرکاری ک فکرشو بکنی کردم

بخدا همه اینا که گفتی و از بَرم

خودش وقتی میبینه ناراحتم صحبت میکنیم حتی قسم میخوره ک من میخوام نبینم ولی تو ی لحظه وسوسه میشم و دیگه برم توش بیرون نمیتونم بیام

نه دیگه نشدبخاد تنهایی ببینه هی اون صحنه میاد تو ذهنش که زنش داشت با لذت و اشتیاق نگاه میکرد به مرد ...

ببین اصلا نمیدونم شوهرم چشه منم مثل شماس فکرم دقیقا

اما کلا میگه تو از هرکسی هم خوشت بیاد چه تو فیلم چه تو واقعیت مهم اینه زن منی من شوهرم اصلا درکش نمیکنم واقعا

براش مهم نیست ک فیلم ببینم یا ن 

چون میگه اگه قرار باشه تو نبینی منم نبینم پس خودتم ببین ک از دیدن من دعوا راه نندازی

2804
خب ببینه چی از تو کم میشه فکر میکنی میره دنبال اون زنها ؟ شاید کلی حرکات و فنونی که بلد نبوده هم از ...

ببین خیلییی میخوام کنار بیام

مثل یکی از دوستام ک میگه هرچقدم ببینه اخرش با من تخلیه میشع و براش اندازه ی چوب کبریت ارزش نداره

ولی من کلی فکر میاد تو سرم ک اره اونارو میبینه میگه کاش من جای مرد بودم کاش زنم اینجوری بود کاش بشه همه ی این زنار امتحان کرد

ببین اصن ی وضع داغونیم

ببین خیلییی میخوام کنار بیاممثل یکی از دوستام ک میگه هرچقدم ببینه اخرش با من تخلیه میشع و براش انداز ...

کارت اصلا عاقلانه نیست . شما در تفکرات خودت غرق هستی و داری دست و پا میزنی در صورتی که همش غیر واقعی هست . هیچکدام ثابت نشده . شما قربانی افکار خودت هستی . باید این افکار رو بذاری کنار .

شوهرت این فیلمها میبینه تحریک میشه میچسبه به تو . اگر نبینه خیلی کمتر تحریک میشه . فلسفه ساخت این فیلمها برای تحریک مردا هست . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم .                      

2805
همه رو با شوهرای خودتون قاطی نکنین🥴میدونم الان میگی شوهر توام میبینه ولی هنوز نفهمیدی!

نخیر شوهر شما نمی‌بینه! من چیکار زندگی شما دارم عزیزم مگه عقده دارم، من تا حالا مچ شوهر خودمم نگرفتم ولی ۹۰ درصد مردها میبینن اگه واقع بین باشیم