2777
2789
عنوان

کیا بچه دارن ولی زیاد آشپزی نمیکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 67 پست
وزنشم خوبه دقیقا رو نموداره تحرکش خیییییلی بالاست غذای تکراری خونگی که خوبه چه مشکلی داره بچه من کلا ...

من خودم چهار تا بچه دارم اندازه لشکر ۹۲زرهی باید غذا بپزم برا همین حوصله ندارم شام بپزم 

حجم غذا یی که میپزم زیاده اگه بخوام با همین حجم شام هم بپزم دیگه کلا باید بمونم تو آشپزخونه درنیام 

قدو وزنشون هم خوبه به جز یکیشون که افتضاحه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باور کن از خدامه بخوره ولی دهن نمیکنه اینارو ولی میخوام یه مدت همون غذای ظهر شبم بدم

چون خودت بد عادتش کردی 

عزیزم بره مهمونی و فردا بخواد بره دانشگاه و ملا مستقل شه فکر میکنی اینجور که الان رسیدگی میکنی بتونه؟!

غذای سالم بهش بده مثلا صبحونه شیر و خرما و..

ولی جوری نباشه همش پخت و پز باشه که فردا بزرگ شد خودشم بتونه شکمشو سیر کنه جوری بارش بیاد هر چ غذایی جولش باشه بخوره و ایراد نگیره 

لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 😭 

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
مشکل من اینه اصلا اینارو نمیخوره حتی نون پنیر هم نمیخوره صبحا فقط فرنی و حلیم و اوتمیل

اینجوری خیلی سخت بد یادگرفته . حداقل یه کم که بزرگتر شد یاد بده خودش درست کنه اینجوری سخت‌ت میشه‌. همه اش پای گازی

اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂
من خودم چهار تا بچه دارم اندازه لشکر ۹۲زرهی باید غذا بپزم برا همین حوصله ندارم شام بپزم حجم غذا یی ک ...

وای ماشالا بهت ، خدا نگهشون داره 

کار خوبی میکنی بعد من حس میکنم بچه زیاد باشه بهم نگاه میکنن همه چی میخورن 

یه دونه همش ادا داره

خسته شدم آخه

زیاد سخت نگیر بچه رم بد عادت نکن بزار همه چی بخوره نگران رشدش نباش مهم اینه که همه چی بخوره حالا تکراری یا نیمرو گاهی غذای بیرون مشکلی نبس اینطوری خیلی پاستوریزه میشه

منم یه مدت پسرمو عادت داده بودم به نیمرو خیلیم دوس داشت مواقع ضروری باز شوهرم با فست فوود خریدناش ای ...

من تمام بچه های دوروبرم ماماناشون دونوع یا سه نوع غذا درست میکنن ولی راستش از اول خواستم هم دختر هم پسرم عادت کنن هرچی سره سفره س بخورن شاید یه روزی ناخواسته نتونن  بهترین غذاها رو داشته باشن. میفهمم بعضی وقتا باباها کارارو خراب میکنن😩😂

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻
دقیقا میخوام حساسیت کم کنم ولی همش عذاب وجدان دارم

خب این یه نوع وسواس فکریه

خودمم دچارشم اما درموارد دیگه، نه غذا

بچه های دیگه که خوراکشون با بچه تو فرق داره نه مریض شدن، نه رشدشون بده و نه بهشون ظلم شده، پس تو هم عذاب وجدان نداشته باش و وقتتو برای نیازهای دیگه خودت و بچه ات مثل بازی بذار

گروه قرمز❤️ وزن 
همین الانم حس فرسودگی دارم

پس جلوشو بگیر هنوز بچه س زیاد نمیفهمه؛ نهار یا شام رو درست کن بیشتر باشه واسه وعده ی بعدیش بخوره.

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻
باور کن از خدامه بخوره ولی دهن نمیکنه اینارو ولی میخوام یه مدت همون غذای ظهر شبم بدم

گشنش باشه میخوره ۴ سالشه دیگه 

الان معزل جامعه چاقی و اضافه وزنه که سنش اومده پایین نه لاغری اینکه سالم میدی بخوره خیلی خوبه ولی باخودت بگو من بچه بودم چی خوردم بزرگ شدم 

خب این یه نوع وسواس فکریهخودمم دچارشم اما درموارد دیگه، نه غذا بچه های دیگه که خوراکشون با بچه تو فر ...

دقیقا همش فکر میکنم واسش کم گذاشتم اگه نپزم 

ولی حداقل چند روز در هفته غذای ظهر میدم 

چند سالشه؟ رشدش خوبه؟ من همش درگیر غذام

چهار سال

رشد که یچیز نسبیه چاق نیست پسرم لاغره قد و وزنشم هربار دکتر میگ اکیه شکر خدا 

منم گیر نمیدم

اتفاقا بد غذاست منم اکثرا چیزایی میزارم که میخوره ولی جدا نمیزارم

1
5
10
15
20