مثلن جاریم تو جمع ها هروقت دلش بخاد موقع دست دادن ب دیگران بهم دست میده بضی وقتا منو رد میکنه و نمیده یا مثلا عیدا وارد میشه اگه دلش بخاد با منم روبوسی میکنه مث بقیه دلش نخاد ب من فقط دس میده یجا همو ببینیم عشقش بکشه صحبت میکنه اگه عشقش نکشه حرف نمیزنه. تو خیابون گاهی تحویلم میگیره گاهی حتی منم بخام سلام بدم روشو برمیگردونه خودشو میزنه ب ندیدن. مثلن گاهی تبریک اینا میگع گاهی نه مثلن بچم دنیااومده بود اومدن پیش بچم اصن زبانی تبریک نگف گاهی وقتا از جمع خارج با منم خداحافظی میکنه گاهی اصن نمیکنه. بنظرتون رفتار مد چطوری باشه. سپاس از نظرتون
👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫 👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی سِز(سزارین) آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی کنجد😱دوزپسر😟خودم پز به ما چه،به توچهمن توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓
لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.