2777
2789
عنوان

بدون اینکه تاپیکامو بخونی شخصیتمو بگو

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 99 پست
هیچکس از آینده آدما خبر نداره ممکنه یه اتفاقی زندگی آدمو تغییر بده اما این دلشوره تو عادیه اما فالگی ...

آره عزیزم درست میگی انرژی پایدار نیس الان انرژی خوب هست حس می‌کنی میشه ولی وقتی انرژی طرف منفی بشه آینده تغییر می‌کنه آینده بستگی به کار امروزت داره هرکاری کنی آینده داره برات ساخته میشه 

ساکت در پیله‌ی خویش به فکر پروانه شدن🦋✨️ 

فکر کنم اشتباه ریپ زدین🥲 من برای پارتنرم پرسیده بودم...

منم درمورد همون گفتم تو یک هدفی داری تو زندگیت که باعث تغیرات زیادی درونت میشه و حتما به هدفت ادامه بده تا بتونی نظر پارتنرت رو جلب کنی و این تو باهاش تضمین کنی

من یه آدمِ موودی‌ام,اما توو هر موودی دوسِت دارم.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هیچکس از آینده آدما خبر نداره ممکنه یه اتفاقی زندگی آدمو تغییر بده اما این دلشوره تو عادیه اما فالگی ...

میشه درخواست بدم اونجا سوالمو بپرسم؟ 

عشق، زد ضربه بمن،  اسموونا رو دودی کردم،  نگاهم رو ب ماه،  میچکه اشکم چرا،  د،  قلبم باید بی حس شه،  این زندگی پر درده
باید اونقد قوی باشی که حرف بقیه برات مهم نباشه حالا یکی اومده یه حرفی زده تو که نباید از هم بپاشی اد ...

درست میگی متاسفانه این شرایط کنکور آدم رو به شدت دل نازک می‌کنه تقی به توقی میخوره حساس میشه آدم 

منم درمورد همون گفتم تو یک هدفی داری تو زندگیت که باعث تغیرات زیادی درونت میشه و حتما به هدفت ادامه ...

هدف؟  هدف خاصی ندارم 

فقط یه ایده تو ذهنمه اونم اینه که برم پیشش و با هم کار کنیم توی محل کار خودش 

منظورتون همینه؟؟ 

عشق، زد ضربه بمن،  اسموونا رو دودی کردم،  نگاهم رو ب ماه،  میچکه اشکم چرا،  د،  قلبم باید بی حس شه،  این زندگی پر درده
درست میگی متاسفانه این شرایط کنکور آدم رو به شدت دل نازک می‌کنه تقی به توقی میخوره حساس میشه آدم

کنکور بخشی از مسیر زندگیه  

اصلا نگران نباش اصلاا 

نمیدونم چند سالته 

ولی بدون هیچی تو دنیا ارزش استرس رو نداره

هدف؟ هدف خاصی ندارم فقط یه ایده تو ذهنمه اونم اینه که برم پیشش و با هم کار کنیم توی محل کار خودش من ...

آره گلم همون یک هدفه با این کارت بهش نزدیکتر میشی سر چیزای الکی بحث نکنید

من یه آدمِ موودی‌ام,اما توو هر موودی دوسِت دارم.

کنکور بخشی از مسیر زندگیه اصلا نگران نباش اصلاا نمیدونم چند سالته ولی بدون هیچی تو دنیا ارزش استرس ...

درسته ولی کنکور الان کل زندگی منه 🥲نرسم به هدفم میمیرم

آره گلم همون یک هدفه با این کارت بهش نزدیکتر میشی سر چیزای الکی بحث نکنید

چجوری میتونم پدر مادرم رو راضی کنم که برم سر کار؟  

تایم کاریش به شدت بده ۴ عصر تا ۲ شب 

به نظرتون خانوادم راضی میشن؟  من چشمم اب نمیخوره اصلا و ابدا...  

اما تنها راهیه که میتونم بهش بیشتر نزدیک شم...