2777
2789
عنوان

بدون اینکه تاپیکامو بخونی شخصیتمو بگو

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 99 پست
با رفیقاش حرف بزن اما نه جوری که فکر کنه تو بدی عیب نداره زنگ بزن خیلی رسمی باهاش صحبت کن کارش چیه؟

توی کافه کار میکنه 

یعنی زنگ بزنم فامیلش رو بگم؟  

مثلا بگم سلام خوبین؟  

ببخشید برای کار میخواستم باهاتون صحبت کنم 

باز فکر نکنه دارم مسخرش میکنم

عشق، زد ضربه بمن،  اسموونا رو دودی کردم،  نگاهم رو ب ماه،  میچکه اشکم چرا،  د،  قلبم باید بی حس شه،  این زندگی پر درده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توی کافه کار میکنه یعنی زنگ بزنم فامیلش رو بگم؟ مثلا بگم سلام خوبین؟ ببخشید برای کار میخواستم باها ...

همین خوبه چیزی گفت بگو بنده مگه با شما شوخی دارم

من یه آدمِ موودی‌ام,اما توو هر موودی دوسِت دارم.

همین خوبه چیزی گفت بگو بنده مگه با شما شوخی دارم

اگه گفت باید با مسئول پذیرش صحبت کنم و نیست چی؟  

بعد باز من که نمیتونم دوباره بهش زنگ بزنم و خیط میشم  

عشق، زد ضربه بمن،  اسموونا رو دودی کردم،  نگاهم رو ب ماه،  میچکه اشکم چرا،  د،  قلبم باید بی حس شه،  این زندگی پر درده
شکلات خیلی دوست داری.کم سنی.شلوغی.

۲۰ سالمه به خداااا😭😂💓

اگه گفت باید با مسئول پذیرش صحبت کنم و نیست چی؟ بعد باز من که نمیتونم دوباره بهش زنگ بزنم و خیط میش ...

بگو چجوری باید با مسئول صحبت کنم اگر هم نگفت برو کافه و از بقیه بپرس 

بگو چجوری باید با مسئول صحبت کنم اگر هم نگفت برو کافه و از بقیه بپرس

زشت نیست؟  

چون یکبار یه هفته جواب پیامامو نمیداد و سر کارم نمیرفت،  منم رفتم با کافه و دیدم نیست و با دوستش صحبت کردم و دوستش گفت حالش واقعا این روزا خوب نیست، نتونستم خودمو کنترل کنم و اشکام ریخت  

الان میگی دوستش قبول میکنه اصلا من برم اونجا سر کار؟  یا باز میگه مسائل کاری و احساسی قاطی میشه...  

بعدم من نمیخوام خودمو اویزون نشون بدم که دوستش فک کنه اه این دختره چ اویزونه میخواد به زور خودشو جا کنه اینجا 

زشت نیست؟ چون یکبار یه هفته جواب پیامامو نمیداد و سر کارم نمیرفت، منم رفتم با کافه و دیدم نیست و ب ...

نمیدونم والا تو ازش توضیح بخوا اونجوری که میگی حالش بده