2777
2789
عنوان

شوهر بی جنبه

| مشاهده متن کامل بحث + 1462 بازدید | 62 پست
😂😂البته که اسی شوخی میکرد

البته این کارو که نمیکنم ولی کارای دیگه چرا

مثلا با اینک آشپزیم حرف نداره تل یه هفته غذاهای بیخود میزارم جلوش،گوشت خورشتا رو تند تند خودم میخورم،پولاشو خرج میکنم ،تل اومد یه لیست بلند بالا میدم دستش که بره خرید،زنگش نمیزنم،بی محلش میکنم،جمعه هم خواست بره جایی باهاش نمیرم

برنامه ها دارم واسش تا دلم خنک نشه دست برنمیدارم بعلههه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

البته این کارو که نمیکنم ولی کارای دیگه چرامثلا با اینک آشپزیم حرف نداره تل یه هفته غذاهای بیخود میز ...

🤣🤣🤣🤣🤣 معلومه هفته سختی در انتظارشه 

توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم  یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه.  بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم  انشاالله  که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .
2805
بهشم که میگی شروع میکنه به شلوغ کاری،بعد که میبینه من دلخورم شروع میکنه به موس موس کردن،وقتی تنهاس خ ...

به این نمیگن بیجنبه

جسارتا میگن دو رو و دستمال کش

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

😐😐😐😐عجبا

شوهرت تشنه توجه و محبته جلو مادرش تو خیلی عاشقانه باهاش رفتار کن تا یادش بیاد خانوادش همون خانوادن کم کم درست میشه

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐
یا خدا من که از این به بعد دیگه نمیتونم ناهار بخورم همش احساس میکنم انگشت شصت پای خانمم داخلشه !! ...

خانم ها همیشه استراتزی جنگشون متفاوته

اعتراف می کنم سالها پیش  اوایل زندگیم کم سن و سال بودم و صد البته همسر گرامی هم اذیت می کرد

حوله ی صورتشو بر میداشتم کف دسشویی میمالیدم

به کف دمپاییا می مالیدم بعد میزاشتم سر جاش  

چون خیلی ادم بهداشتی و تر و تمیزیه اینجوری حرصمو خالی می کردم

وقتی حوله رو محکم بصورتش می کشید و خشک می کرد کیف می کردم  

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
مرررد نمیبینم

والا خودشم زن داره قاطی خانما شده .انقدربدم میااد عین سوسک دسشویی چندشن

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
خانم ها همیشه استراتزی جنگشون متفاوتهاعتراف می کنم سالها پیش اوایل زندگیم کم سن و سال بودم و صد الب ...

😅😅😅😅

منم شوهرم نوشابه قوطی دوس داشت باز میکردم بخورم ولی چون دوست نداشتم نمیتونستم بیشتر از یکی دوتا قلوپ بخورم 

بقیشو می‌ریختم تو سینک😂

اونم فکر می‌کرد خودم خوردم نمیتونست چیزی بگه

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم
😅😅😅😅منم شوهرم نوشابه قوطی دوس داشت باز میکردم بخورم ولی چون دوست نداشتم نمیتونستم بیشتر از یکی د ...

خیلی تنبیه لایتی بوده  

خیلی تنبیه لایتی بوده

من کلا مظلومم🥲

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم
من کلا مظلومم🥲

منم  

دیدی انتقام سختمو    

2809