2777
2789

گاهی وقتا باهام حرف میزنه ولی بضی وقتا اصن   تو خیابون بضی وقتا سلام میکنیم بضی وقتا روشو بر میگردونه. عیدا باهمه روبوسی میکنه با من نه.  کسی پیشم باشه ب اون دست میده ب من نه البته گاهی. بچم بدنیااومد اومدن خونمون ولی اصن تبریک نگف و....درکل هروقت بخواد میاد کنارم نخواد یجوری محل نمیده انگار وجود ندارم . هیچ بحث و دعوایی نکرذیم بنظرتون چرا؟؟؟ من هزچی سعی کردم احترامشو داشته باشم نشد. بنظرتون چرااینجوریه و من رفتارم چطور باشه. تاپیک تکراری زدم هرکی نظر نداده بده مرسی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حسوده دیگه 

تو اهمیت نده بسوزه 

فقط 32 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا قشنگ میچینه؛❤️🌱                                          ”در کنار ساحل قدم می‌زدم و می‌خواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد.جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم، نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است.با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی‌ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم، دیدم که چقدر بیهوده بوده است!ولی آیا اگر به سمت آن شی بی‌ارزش نمی‌رفتم، واقعاً می‌فهمیدم که بی‌ارزش است یا سال‌ها حسرت آن را میخوردم! جواب کامنت های منفی رو نمیدم 🦋🌱

به خودت بقبولون که دمدمی مزاجه و نباید بهش اهمیت بدی 

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱

چرا برات مهمه؟

کلا توجه نکن. این آدم مشخصه در درون خودش با خودش درگیره و منشا این رفتارا عموما حسادته. شما زندگی خودت رو کن و این رفتارا رو ندید بگیر. بقیه به تدریج متوجه خانمی شما میشن. هر وقت برخوردش خوب بود شما هم باش، هر وقت دیدی خودش رو گرفته و تو قیافست شما هم کاری به کارش نداشته باش. جاری واقعا هیچ نقش مهمی تو زندگی آدم نداره که بخوای درگیر تایید یا توجه یا احترامش باشی.

من دو تا جاری دارم میشه گفت هیچ کاری با هم نداریم. تو مهمونیا هم رو میبینیم و سلام علیک و گفتگوی عادی و محترمانه بدون صمیمی شدن زیاد. اونا رو نمیدونم ولی من که هیچ وقت پیگیرشون نبودم و اونا هم کاری با من ندارن. مسالمت آمیز و بی تنشیم شکر خدا. اصولا هم زندگی هر کس جداست واقعا دلیلی نداره درگیر دیگری باشه مگر اینکه یکی حس رقابت و حسادت داشته باشه که خب خودش اذیت میشه.

جاری های منم مثل شما 

احساس میکنم چون ازشون بالاتری اینطور رفتارمیکنن 

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔

من خودم مثل جاری تو هستم چون جاریم هر بار باهاش سلام کردم و به روش خندیدم یجوری همون لحظه جوابمو داد بیا ببین جاریم سبک حرف و کم عقل منم سعی میکنم هم صحبتش نشم تا خودمو تو جمع کوچیک نکنم چون هر لحظه ممکنه ی حرفی بزنه 

اگه  مخالفی ریپ‌ نزن من برا