2777
2789
عنوان

کادوی تولدم رو انداختم تو سطل اشغال

| مشاهده متن کامل بحث + 871 بازدید | 61 پست
با مشاور صحبت بکن چون اصلا منطقی و آینده نگر نیست رفتارهات

خواهرم من میخوام تموم بشه فکر کردی مشاوره نرفتم؟ تلاش نکردم با هر کسی حرف بزنم میگ باهاش رابطه داری خواهر هیچکس درد منو نکشید 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پشتوانه محکمی داشته باشی خوبه وگرنه با بچه میخوای چیکار کنی توی این روزگار نامرد..

شاغلم ولی قسط زیاد دارم تا دو سال دیگ نمیتونم کاری کنم 😭

آرزوم مرگشه خدایا ازم جداش کن یا منو بکش یا اونو

دیگ دلم ب این زندگی نیست واقعا دیگ چیزی برام اهمیت نداره کسی ک تو مریضی تو خال بدم درکم نمیکنه ازم ر ...

پس یا جدا شو

یا برو مشاوره درستش کن ،

طلاق عاطفی باعث میشه علاوه بر فرسایش روحتون ، دراینده باعث خیانت و فرزندان ناسالم میشه که دچار بیماری روحی میشن .

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
من بارها بهش گفتم برو با یک نفر دیگ من نمیخوامت بخدا ازش متنفرم کنارش در عذابم ولی حیف ک نمیره خیلی ...

همون سکوت خودش خوبه باعث گناه نمیشه 

سکوت کن ولی با خداگریه کن دردل کن گریه دیگ رحمت خدا رو بجوش میاره انشاالله زندگیت بهتر میشه

نماز میخونی؟بخون و به بچه ت یاد بده نماز جماعت محله تون برو اگه نزدیکی

نماز جمعه برو 

قرآن بخون آرامش معنوی چه چیز دیگه ست که همه توی زرق وبرق دنیا دنبالشن و پیداش نمیکنن مثل اینکه ماهی و از دریا جدا کنی بندازی تنگ طلا

🍀🤲الهم صل علی محمد وآله محمد و عج فرجهم🍀🤲

دیگ دلم ب این زندگی نیست واقعا دیگ چیزی برام اهمیت نداره کسی ک تو مریضی تو خال بدم درکم نمیکنه ازم ر ...

بابا این حرفارو نزن انقد سخت نگیر

انقد از شوهرت توقع فرهاد تیشه زن نداشته باش

خیلیییی از مردا اینجورین

رابطه از پشت دارن و براشون مهم نیس درد میکشی

حالت بده و براشون مهم نیستو رابطع برقرار میکنن

مردا همینه ذاتشون

وقتی بشناسیشون توقعتو کم کنی 

آرامش خودت زیادتر میشه

منم یه سالونیم راه تو رو رفتم

دیدم به جایی نمیرسه و فقط خودمو دارم نابود میکنم

به محض تغییر رویه دادن

شوهرتم کلی بهتر میشه شک نکن

میگی شوهرت چیزی مصرف نمی‌کنه

چندبار هم بهش گفتی برو با کسی دیگه؛ نرفته.یعنی خیانتکار هم نیست

از خریدی که برات کرده هم معلومه خسیس هم‌نیست و با وجود تمام اختلافات دوستت هم داره

فکر نمیکنی خودت باید یکم تو رفتارات تجدیدنظر کنی؟

البته از جزئیات که ما خبر نداریم ولی بنظر من میتونی درستش کنی

مطمئن باش برای تمام رفتاراش دلیلی داره

پس یا جدا شویا برو مشاوره درستش کن ، طلاق عاطفی باعث میشه علاوه بر فرسایش روحتون ، دراینده باعث خیان ...

اینقدری ک هوای بچه دو سالم رو داره اینقدر ک ب بچه احترام میزاره یک درصد برام ارزش قائل نیست وقتی بگم من اندازه پناه نیستم پیشت میگ این بچست ...حرف مفت...جدا میشم نیازمند زمانم گلم‌‌‌‌...من از طلاق عاطفی بدم نمیاد روانم اسودس وقتی تو خونه نیست حالم خوبه 

رفتارم بد نیست زن زندگیم تو بدترین شرایط کنارش بودم با بدبختی هاش ساختم ولی هیچوقت نگفت دستت درد نکن ...

وقتی قصدت طلاق نیست از اینکه مقابلش وایسی که فایده نداره اوضاع بدترم میشه  لا اقل به خاطر دخترت مجبوری تو گذشت کنی  

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷