بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بچه ی داداشم ۲،۳ سالش که بود واسه خوابیدن خیلی بد قلق بود واسه همین هرموقع که میومدن خونمون یه پتو مسافرتی میوردیم تاش میزدیم بعد بچه دراز میکشید روش بعد یه طرف پتو رو من میگرفتم یه طرف پتو رو زن داداشم یا داداشم و بعد سریع خوابش میبرد😂🥹یادش بخیر🥲
یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد ولی بشر معنی انسانیت را درک نکرد…!🍂
موهام رو براش باز میکنم دست میزاره توش بازی میکنه خودش هم میخوابه یعنی عاشق موهام هست اگه حرف گوش نداد تهدید به کوتاهی مو میکنم😁😁
بهترین بهانه برای شروع روزجدید من فرشتههای خوشکلم هستن وهمسر مهربونم پسرایعزیزم امیدوارمکهزیرسایهی خداهمیشه سالموموفقباشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
خاموشی که میزنم جا میندازم میبینه خواهراش خوابن خودش دراز میکشه شیشه میدم دستش کمرشو ماساژ میدم میخوابه
قشنگای مامان من هرکاری میکنم برای آینده شماست🤍 شما فقط یبار زندگی میکنید دلم میخواد شاد و سرزنده باشید. هر تصمیمی بگیرید و هرجوری باشید مامان عاشقانه دوستون داره❤️ برای دخترای قشنگم هلن و هانا❤️❤️❤️