2777
2789
عنوان

تاپیک شکرگزاری 😇💚💚💚💚💚

| مشاهده متن کامل بحث + 6388 بازدید | 161 پست

سلام. از همین آبان تا بهمن سه ماه برو صندوقدار فروشگاه شو. بالاخره یه پولی درمیاد دیگه. بعد برو دولتی. به کار تمام وقت همزمان با دولتی فکرم نکن چون دولتی واقعا درسا سنگینه و هر کلاس فقط یک زمان ارائه میشه و اصلا دستت برای انتخاب تایم کلاس باز نیست. اونا که میگن برو آزاد شاید باباشون مامانشون یه زمینی آپارتمانی طلایی چیزی دارن. تو بشین صادقانه فکر کن پدر مادرت پدربزرگت اینا چیزی دارن بفروشن؟ با حقوقی که پدرت میگیره نمیشه رفت آزاد واقعا. 

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

ضمنا توی خوابگاه بهتر میتونی درس بخونی تا خونتون با اون شرایط. بعد معدلم مهمه ها. چه پرستاری چه هوشبری با معدل ۱۳ مدرک بگیری فرق داره تا معدل ۱۹. من خودم سراسری معدلم نزدیک ۱۹.۵ شد پس نگو نمیشه. فکر نکن از غول کنکور گذشتی پس بقیه اش راحته. 

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من واقعا افتخار میکنم بهت ابجییی دیدی بلاخره شددد؟؟؟دیدی رسیدی به حقت؟قربونت برم موفق باشی به امیدخداا بهترین روزای دانشجویی رو بگذرونی🥲💓💓

من باید جمعه شب با پرواز برم تهران که ثبت نام کنم ابجی استرس دارم دعا کن کارای ثبت نامم رو روال شه چون من دیرتر از تایمی که مشخص کردن دارم میرم...🥲🥲🥲

میخوابونم دهنتااا🗿🤛🔪
من واقعا افتخار میکنم بهت ابجییی دیدی بلاخره شددد؟؟؟دیدی رسیدی به حقت؟قربونت برم موفق باشی به امیدخد ...

مهم اینه ک داری تو تایمت میری نگران نباش گل 

حالا زودتر یا دیرتر چ فرقی داره 

دانشجوی دانشگاه تهران 😍❣️ تلاش کردیم حقمونه 

من امروز رفتم دانشگاه ازاد ب هر کی میگفتن هوشبری روزانه ذوق میکرد

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

رهگذر واکنش فامیلا و دوستات چی بود به قبولیت؟ چون گفته بودی حسودن

عموم گفت خداروشکر خداروشکر ولی مطمئنم از اون ته سوخته بدم سوخته 

خاله هام گفتن شکر شکر خوبه خوبه اگ یکی تو فامیل ب جایی برسه افتخار همه هست😅

تا اون موقع بهم میگفتن بیا کارگر شو زنگ میزدن دخترت چی شد حالا با مشت کوبیدم به دهنشون و میگن افتخار 😂

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

ضمنا توی خوابگاه بهتر میتونی درس بخونی تا خونتون با اون شرایط. بعد معدلم مهمه ها. چه پرستاری چه هوشب ...

در حد متوسط میخونم ایجی من هنوز افسردگی خیلی شدید دارم و گریه میکنم و همراهش خداروشکر میکنم  ک قبول شدم ولی بدجور له شدم این چند سال بدجور باید زخمای دلم و جسمم رو ترمیم کنم

هنوز ک هنوزه فکرای مختلف اذییت میکنن منو 

تو ذهنم میگم تگ برم مادرم بکشن چی اگ برم مادرم دق مرگ شه چی مدام فاجعه سازی میکنم تو سرم

تا بهمن باید برم دکتر وگرنه نمیتونم با افسردگی شدید تحمل کنم 

سلام. از همین آبان تا بهمن سه ماه برو صندوقدار فروشگاه شو. بالاخره یه پولی درمیاد دیگه. بعد برو دولت ...

ی پارتی پیدا کررم تو امور. خوابگاه گقت ک از ترم دو قطعی میارم تو خوابگاه دولتی فقط همین ترم اول و دوم سخته بعدش قطعی میارمت 

دانشگاه آزاد امروز رفتم پرسیدم گفتن ترم اول ۲۸ میلیون 

ترم آخر ۷۰ میلیون 

هر ترم ۲۵٪ افزایش شهریه داری 

بعد گفتم برم کاردانشجویی توی بیمارستان ها و اینا گقتن واسه کرمان ی سال بخشنامه دادن ک لغو شده ینی کار دانشجویی هم ک میگن میتونی بری از ترم ۳ و ۴ تعطیله 

دیگ ب غلط کردن افتادم همه گقتن برو هوشبری روزانه اینجا نمیتونی کفشام پاره بود تو دانشگاه نگا کردن گقتن برو 😂

ممنونم . راستی تبریک میگم

فدات شم من عزیزم 🌹🌹

تبریک میگم که قبول شدی🌹🌿🌱ببین برای خوابگاه که توی تاپیکای قبل گفتی این ترم یا شاید ترم بعد خوابگا ...

عآره ی پارتی پیدا کررم زنگ زدیم ب خوابگاه گفت ک از ترم دو قطعی میاریم توی خوابگاه دولتی نگران نباش 

چرا امضات روپاک کردی،؟

پاک شدا؟ ؟؟؟؟؟ ببینمم

خدایا شکرت که کاربر رهگذر راضیه🤲🏻🥺

عزیزم🥺🥺🦋🦋 

ابجی بازم شکر من هنوز مشکلات زیادی دارم ولی بازم شکر 

اون موقع که حالت بد بود فک میکردی تایپک قبولیت اینقدر پربازدید بشه و تا صفحه ۱۵۰ بری؟فک میکردی همه چ ...

ایشالله برسی ابجی🥺🦋

امضام بخون از ته دل نوشتم واسه تو هم هست

ن فکر نمیکردم من هنوزم افسردگی شدیده رو دارم و گاهی میکنم زیر گریه از بس زجر کشیدم 

اینکه بهت گفتن خوابگاه ندارن، فقط برای یه ترمه یا نهایتا دو ترم، ترمهای دیگه بهت خوابگاه میدن، چون ه ...

عآره دوست گلم دقیقا خوابگاه بهم گقتن از ترم دو ب بعد قطعی میری خوابگاه دولتی ....

دانشگاه آزادم رفتم پرسیدم ب غلط کردن افتادم ترم اول ۳۰ ترم آخر ۷۰ ....

رهگذر قبول شدییییییی وای چقدر خوشحال شدم برات کلی موفق باشی

عزیزه دلممممم ممنونم ازت عشقم🥺🥺🦋💪